نماد آخرین خبر

سمیرم میزبان ۴۷۵۰ خانوار عشایر ایل بزرگ قشقایی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
سمیرم میزبان ۴۷۵۰ خانوار عشایر ایل بزرگ قشقایی

صدا و سیما/ شهرستان سمیرم هر سال میزبان ۴۷۵۰ خانوار عشایر ایل بزرگ قشقایی است که این عشایر در مسیر کوچ با خطراتی از جمله برخورد با وسایل نقلیه رو‌به‌رو هستند.

علی رحیمی، رئیس اداره امور عشایر سمیرم گفت: عشایر در مسیر کوچ مجبور به رفت و آمد از جاده و مسیر‌هایی هستند که محل عبور کامیون‌ها و وسایل نقلیه کوچک است و در بسیاری موارد پیش آمده که عشایر و دامهایشان با خودرو‌ها تصادف کرده‌اند.
علی رحیمی افزود: یکی از دلایل اصلی اینکه عشایر در مسیر کوچ مجبور به رفت و آمد از جاده‌های آسفالت هستند تصرف مراتع میان بند است که در گذشته عشایر به دور از خطر جاده از این مسیر‌ها کوچ می‌کردند ولی دیگر نمی‌توانند وارد این مراتع شوند.
رئیس پلیس راه شهرستان سمیرم نیز گفت:پلیس راه برای کاهش حوادثی که عشایر را تهدید می‌کند اقدام به آموزش عشایر در مسیر کوچ کرده و به عشایر کاور‌های فسفری رنگ اهدا شده است تا رانندگان به ویژه در شب با دیدن لباس شبرنگ با عشایر برخورد نکنند.
سرهنگ حمید رضا رنجبر افزود: به رانندگان وسایل نقلیه که از مسیر‌های شهرستان سمیرم رفت و آمد می‌کنند توصیه می‌شود با توجه به اینکه این روز‌ها شاهد کوچ عشایر و ورود به مراتع ییلاقی سمیرم هستیم سرعت مطمئنه را رعایت کنند و در جاده‌های سمیرم مراقب عشایر و دامهایشان باشند.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today