نماد آخرین خبر

یزدی‌ها نگران تشعشعات دکل‌های تلفن همراه نباشند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
یزدی‌ها نگران تشعشعات دکل‌های تلفن همراه نباشند

ایسنا/ مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد گفت: ادعای مضر بودن تشعشعات دکل‌های تلفن همراه، بیشتر جنبه روانی دارد و بدون پشتوانه علمی است.

اکرم فداکار، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد با حضور در نشست بررسی اعتراض مردمی به نصب دکل‌هایایستگاه پایه فرستنده/گیرنده (BTS)، با اشاره به برخی ممانعت‌های مردمی در نصب آنتن‌های مخابراتی در شهر یزد و برخی شهرستان‌ها، عنوان کرد: بنا به گزارش‌های دستگاه‌های نظارتی همچون سازمان انرژی اتمی، میزان امواج و تشعشعات دکل‌های تلفن همراه در سطح کشور و استان، با اختلاف زیادی از حد استاندارد در حد مجاز است و ضرری برای مردم ندارد. 

فداکار با بیان اینکه هر آنچه به حفاظت از سلامت مردم مربوط است در پروانه‌ها و مجوزهای صادره از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دیده می‌شود، تأکید کرد: نظارت سازمان انرژی اتمی بر تشعشعات شبکه‌های تلفن همراه نگرانی‌ها را از بین برده است. 

وی با اشاره به تکالیف قانونی تعیین شده در برنامه‌های توسعه‌ای کشور در جهت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی که زمینه ساز توسعه محتوا، خدمات و دولت هوشمند و نیز توسعه کسب و کارهای نوین در حوزه فاوا است، افزود: ممانعت‌های مردمی، هرچند بطور محدود، علاوه بر اختلال در برنامه‌های توسعه‌ای کشور، خدمات‌رسانی به مردم را کند و بهره‌وری و کیفیت را کاهش می‌دهد. 
 
فداکار افزود: مکان‌یابی و توسعه مناسب آنتن‌های تلفن همراه و کاهش نقاط کور را به سود مردم می‌دانیم و از آنجا که قدرت سیگنال آنتن‌ها، رابطه معکوس با اثر منفی امواج گوشی تلفن همراه بر سلامت فرد دارد به مردم توصیه می‌کنیم در مکان‌هایی که قدرت سیگنال آنتن ضعیف است، از برقراری مکالمه و اینترنت موبایل، خودداری کرده و حتی موبایل‌های خود را خاموش و یا از خودشان دور کنند.

آخرین خبر یزد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yazd_today