اقدامات شاخص کنگره چهار هزار شهید گلستان تشریح شد؛ از جهاد فرهنگی تا سازندگی

ایرنا/ گرگان- ایرنا- فرمانده سپاه نینوا گلستان با بیان اینکه اجلاسیه چهار هزار شهید استان گلستان در سهماهه سوم سال ۱۴۰۵ برگزار میشود، گفت: این رویداد که از امروز به طور رسمی آغاز به کار کرد از دورههای بعدی هر پنج سال یک بار برگزار خواهد شد.
به گزارش ایرنا، سردار علی ملکشاهکوهی روز یکشنبه در جلسه مشترک شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و شورای سیاستگذاری کنگره چهار هزار شهید استان گلستان، با قدردانی از تلاشها برای آمادهسازی زیرساختهای اجلاسیه و دبیرخانه دائمی آن، اظهار کرد: از امروز تا زمان برگزاری اجلاسیه در سال ۱۴۰۵، همه دستگاهها، نهادها و کمیتهها باید با برنامهریزی منسجم، در مسیر تبیین، ترویج و تثبیت فرهنگ ایثار و شهادت در سراسر استان گام بردارند.
گلستان آماده بزرگترین کنگره فرهنگی دفاع مقدس
وی با اشاره به اینکه نخستین دوره کنگره چهار هزار شهید در سال ۱۳۹۵ برگزار شد، افزود: تصمیم بر این شده که این کنگره هر پنج سال یکبار بهصورت منظم و با رویکردی راهبردی برگزار شود؛ از همین رو نیازمند یک سیاستگذاری دائمی و چشماندازی روشن هستیم تا مشخص شود در پنج سال آینده به چه اهداف فرهنگی و اجتماعی باید دست پیدا کنیم.
فرمانده سپاه نینوا گلستان، از تولید آثار فاخر فرهنگی و هنری بهعنوان یکی از ارکان اصلی این اجلاسیه یاد کرد و گفت: تالیف و انتشار کتاب فاخر، تولید فیلم بلند سینمایی، جمعآوری اسناد و آثار شهدا، اجرای یادوارههای شهدا با محوریت قشرهای مختلف، تولید نماهنگ، سرود، انیمیشن، بازیهای رایانهای و سایر محصولات فرهنگی از جمله برنامههای شاخص این کنگره خواهد بود.
ملکشاهکوهی همچنین از راهاندازی دهکده مقاومت در گلستان خبر داد و با اشاره به بخشی از اقدامات عمرانی و اجتماعی وابسته به کنگره ملی چهار هزار شهید استان توضیح داد: تکمیل سالن ورزشی ۶ هزار نفری امیرآباد گرگان، توسعه باغ موزه دفاع مقدس، مرمت و تجهیز خانههای محسنین تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی از جمله پروژههایی است که باید به ثمر بنشیند.
وی تاکید کرد: اثر کنگره ملی چهار هزار شهید گلستان نباید در سالن همایش دیده شود و مردم هم باید این تاثیر را در زندگی روزمره خود لمس کنند؛ از ساخت مدرسه گرفته تا توزیع بستههای معیشتی، تامین آب شرب روستایی، مرمت خانههای محرومان، اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند و تامین ویلچر برای مددجویان، همگی گامهایی است که به نیت شهدا و با همت مردم و مسوولان انجام میشود.
فرمانده سپاه نینوا گلستان در ادامه گفت: تاکنون ۲ هزار و ۸۳۴ سری جهیزیه در استان توزیع شده و هدفگذاری ما، رساندن این عدد به چهار هزار سری تا پایان برنامهها است. همچنین ۴۶ دستگاه ویلچر برقی برای معلولان تحت پوشش بهزیستی در نظر گرفته شده که در حال توزیع است.
ملکشاهکویی در پایان با بیان اینکه همه این اقدامات با نیت رضای الهی و خشنودی شهدا انجام میشود، گفت: باور داریم که شهدا، دستگیر ما در این مسیر خواهند بود.