نماد آخرین خبر

یک هزار و ۱۲۰ گروه جهادی در قزوین فعالیت دارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
یک هزار و ۱۲۰ گروه جهادی در قزوین فعالیت دارد

ایرنا/ مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر(عج) قزوین گفت: یک هزار و ۱۲۰ گروه جهادی در قزوین فعالیت دارد که خدمات ارایه شده از سوی آن‌ها طی ۲ سال گذشته ۹ هزار میلیارد ریال است.

سرهنگ پاسدار مهدی صادق پور روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قزوین اظهار کرد: ۱۱ قرارگاه در بسیج سازندگی وجود دارد که ۲ قرارگاه مهم آن اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی، ۲ قرارگاه پهنه‌ای، یک قرارگاه در تاکستان و سایر قرارگاه‌ها در سطح استان فعالیت دارند.

وی اضافه کرد: یک هزار و ۱۲۱ مورد ساخت منزل، ۲۵ هزار بسته لوازم التحریر، ۷۸۳ مورد جهیزیه، ۱۵۵ هزار بسته معیشتی، ۵۶۰ نفر آزادی زندانیان، توزیع ۱۹۳ هزار داروی رایگان، اهدا خون ۲ هزار و ۳۲۳ و اهدا لوازم خانگی معادل یک هزار و ۳۴۴ مورد به همت گروه‌های جهادی توزیع شده است.

سرهنگ صادقپور ادامه داد: قانون فراهم کردن مشارکت‌های مردم در فعالیت‌های جهادی تصویب شده و دستگاه‍‌های اجرایی مکلف شده‌اند با بسیج سازندگی همکاری کنند، همچنین امکان مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی را فراهم کنند.

این مسوول با بیان اینکه زمینه طرح‌های اقتصادی و عمرانی تا ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به گروه‌های جهادی واگذار شده است، تصریح کرد: یک هزار و ۴۴۰ طرح محرومیت زدایی، ۱۰ طرح آسفالت روستایی، ۳۲۳ هزار متر لوله کشی آب شرب و سه مخزن بتی آب و ۱۰۰ نیروگاه خورشیدی از سوی بسیج سازندگی انجام شده است.

به گفته مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الامر (عج) قزوین، ساخت ۴۲۱ باب منزل، انجام ۳۴ طرح راه و ۵۲ طرح آب شرب، انجام ۲ هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال طرح آبخیزداری و طرح جهاد آبرسانی در ۱۳ روستا از دیگر اقدامات جهادی سازمان است.

سرهنگ صادقپور با بیان اینکه ۴۰ طرح آبرسانی روستایی تا پایان شهریور ماه تحویل خواهد شد، یادآور شد: به لطف خداوند طرح‌های آبرسانی به زودی در استان افتتاح و برای عموم مردم استان به بهره برداری می‌رسد.

وی به بحث اقتصاد مقاومتی شامل تسهیلات قرض‌الحسنه، اشتغالزایی، صندوق قرض الحسنه، عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، جهاد روشنایی و توانمندسازی و مهارت افزایی به عنوان اولویت‌های اساسی بسیج سازندگی محسوب می‌شود.

سرهنگ صادقپور در ادامه نشست به اجرای ۵۰۰ عنوان برنامه در استان قزوین به مناسبت هفته بسیج سازندگی اشاره کرد و یادآور شد: اهدای جهیزیه و ویلچر در این هفته در دستور کار است.

این مسوول ادامه داد: وفاق و همدلی در استان مایه دلگرمی و مباهات است و بسیج سازندگی در کنار دستگاه‌های اجرایی در خدمت مردم استان است.





آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today