نماد آخرین خبر

شناسایی بیش از یک‌هزار انشعاب غیرمجاز آب آشامیدنی در استان قزوین

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
شناسایی بیش از یک‌هزار انشعاب غیرمجاز آب آشامیدنی در استان قزوین

باشگاه خبرنگاران/ مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین گفت: در سال گذشته تعداد ۱۰۴۳ فقره انشعاب غیرمجاز آب آشامیدنی کشف و قطع شده است.

داراب بیرنوندی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین از شناسایی هزار و ۴۳ فقره انشعاب غیرمجاز آب آشامیدنی در استان خبر داد و گفت: از  این تعداد ۶۹۲ فقره در حوزه روستایی و ۳۵۱ فقره نیز در حوزه شهری بوده است.

بیرنوندی افزود: از متخلفان استفاده از انشعاب‌های غیرمجاز جرایم سنگین قانونی اخذ و پرونده‌های آن‌ها جهت برخورد لازم به مراجع قضایی ارجاع شده است.

وی بیان کرد: انشعاب‌های غیرمجاز تضییع حقوق دولت و ملت است و احتمال بروز مشکلات بهداشتی را برای آب آشامیدنی مردم به دنبال دارد.

بیرنوندی یادآور شد: برابر قانون مجازات استفاده کنندگان از انشعاب غیرمجاز آب و فاضلاب و با تلاش شرکت، شعبه‌های خاص دادگاهی، به سرعت رسیدگی‌های لازم را انجام داده و تمامی تلاش در جلوگیری از تضییع حقوق مردم شریف در برخورداری از آب شرب بهداشتی و برخورد با متخلفین در دستور کار است.




آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today