نماد آخرین خبر

معارفه رئیس جدید دادگستری جیرفت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
معارفه رئیس جدید دادگستری جیرفت

ایسنا/ صبح امروز ۱۵ اردیبهشت‌، طی مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری استان کرمان، معتمدین و مسئولان قضایی، سلمان اعظمی با حکم رئیس قوه قضائیه به عنوان رئیس جدید دادگستری جیرفت معرفی شد و از خدمات اصغر ستایی مختاری، رئیس پیشین، قدردانی به عمل آمد. 

در این مراسم، بهنام سعیدی، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اهمیت عملکرد تخصصی دستگاه قضایی، اظهار کرد: ارتقای کیفیت رسیدگی به پرونده‌ها، رعایت حقوق شهروندی و توجه به حقوق متهمان از اصول غیرقابل انکار در قوه قضاییه است.

وی ضمن اشاره به تعامل مثبت حوزه قضایی جیرفت با سایر نهادها، گفت: شفافیت در ارائه عملکردها از موضوعات قابل توجه است.

دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس، به مشکلات فاصله جغرافیایی در دسترسی مردم به خدمات قضایی اشاره کرد و خواستار راه‌اندازی دادگاه در بخش اسفندقه و جبالبارز جنوبی شد.

وی گفت: این مناطق با محرومیت‌های زیادی روبه‌رو هستند و برای رفع این مشکل، نیازمند حمایت و همکاری جمعی هستیم.

اصغر ستایی مختاری، رئیس سابق دادگستری جیرفت، نیز با گرامیداشت مقام معلم، دوران خدمت خود در جیرفت را فرصتی ارزشمند دانست و گفت: تمام تلاش ما بر ایجاد جایگاهی درخور برای دستگاه قضایی متمرکز بود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه قضایی جیرفت افزود: سند تحول و تعالی قوه قضائیه، رعایت حقوق مردم و دسترسی آسان به قضات در اولویت قرار داشت و مردم همواره خواهان حضور مؤثر قوه قضائیه در کنار خود بودند.

ستایی مختاری همچنین به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، صیانت از بیت‌المال و رسیدگی به پرونده‌های مسن اشاره کرد و گفت: طرح‌های موفقی مانند هر مسجد یک حقوقدان، تصویب کمپ ترک اعتیاد ماده ۱۶ و اجرای طرح نماد در مدارس با نتایج مؤثر همراه بوده‌اند.

وی ادامه داد: ضرورت تداوم برنامه‌های فرهنگی نظیر جشنواره تئاتر خیابانی احساس می‌شود و پیشنهاد دایر شدن دبیرخانه دائمی این جشنواره مطرح است.

ستایی مختاری به پیشرفت طرح حصارکشی فرودگاه جیرفت، راه‌اندازی دادگاه بلوک، افزایش شعب محاکم و تأسیس دادگاه صلح اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، ساختار سازمانی موردنیاز نیز تثبیت شده است.

وی همچنین با یادآوری جذب ۸ میلیارد تومان کمک مردمی برای آزادی ۱۱۲ زندانی جرایم غیرعمد، افزود: در پرونده‌های قصاص نیز با جلب رضایت اولیای دم، ۳۷ نفر از اعدام نجات یافتند که ترویج فرهنگ گذشت را به همراه داشته است.

سلمان اعظمی، رئیس جدید دادگستری جیرفت، نیز در سخنانی از تعیین تکلیف ۱۲۰ هکتار اراضی واگذارشده خلاف مقررات خبر داد و گفت: همچنین، ۵۹۰۰ هکتار اراضی دولتی نیز تعیین تکلیف شدند و قراردادهای فاقد اعتبار لغو شد.

آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman__akhbar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره