نماد آخرین خبر

احتمال اخراج شرکت کیسون از طرح نهضت ملی مسکن قوت گرفت

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
احتمال اخراج شرکت کیسون از طرح نهضت ملی مسکن قوت گرفت

صدا و سیما/ استاندار مرکزی گفت: گزارش‌های لازم درباره شرکت کیسون به وزارت راه و شهرسازی ارائه شده و قرار است به زودی با حضور هیئت سه نفره در استان این پیمانکار متخلف از طرح اخراج شود.

جلسه شورای مسکن استان مرکزی پیرامون بررسی مشکلات طرح‌های نهضت ملی مسکن در اراک، ساوه و شهر‌های جدید استان گذشت و مسئولان برای تسریع اجرای این طرح‌ بزرگ هم فکری کردند.
استاندار مرکزی در جلسه شورای مسکن استان مرکزی گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان استان مرکزی به صورت جدی و هماهنگ مسائل حوزه مسکن را پیگیری می‌کنند.
مهدی زندیه وکیلی افزود: مشکلات طرح هشت هزار و ۱۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن اراک نیز جمع‌آوری شده و از چهار پیمانکار این طرح، سه پیمانکار در حال ساخت و ساز هستند.
او ادامه داد: درباره شرکت کیسون نیز گزارش‌های لازم به وزارت راه و شهرسازی ارائه شده و قرار است به زودی با حضور هیئت سه نفره در استان این پیمانکار متخلف از طرح اخراج شود.
استاندار مرکزی گفت: طرح‌های نهضت ملی مسکن باید در استان با سرعت به سرانجام برسد تا متقاضیان از نوسان قیمت‌ها در بازار مسکن متضرر نشوند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: ناهماهنگی بین بعضی دستگاه‌های اجرایی سبب به تأخیر افتادن روند اجرایی بعضی طرح‌های نهضت ملی مسکن در استان شده است.
نادرقلی ابراهیمی افزود: در جلسه شورای مسکن باید تصمیمات راهبردی برای پیشرفت طرح اتخاذ شود و برای مدیریت زمان و کاهش مخارج متقاضیان همه دستگاه‌های اجرایی تعامل کنند.
او ادامه داد: تمهیدات خوبی برای تأمین نقدینگی، تأمین سیمان و میلگرد طرح هشت هزار و ۱۰۰ واحدی اراک انجام شده و امید است با اخراج پیمانکار متخلف این طرح روند پیشرفت طرح شتاب گیرد.
معاون امور عمرانی استانداری مرکزی هم در حاشیه این نشست گفت: ۲۴ درصد متقاضیان طرح‌های نهضت ملی مسکن به تعهدات مالی خود عمل نکردند.
قدرت الله ابک افزود: در این جلسه مصوب شد متقاضیانی که آورده آن‌ها در این سال‌ها کمتر از ۵۰ میلیون تومان بوده با تعیین مهلت پرداخت و با اخطار قبلی از طرح حذف شوند.
او ادامه داد: با حذف متقاضیانی که آورده مناسبی نداشتند و اضافه کردن متقاضیان جدید، بدیهی است که طرح‌های نهضت ملی مسکن با شتاب بیشتری پیش می‌رود.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today