نماد آخرین خبر

گرد و غبار تا پایان هفته مهمان چهارمحال و بختیاری است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
گرد و غبار تا پایان هفته مهمان چهارمحال و بختیاری است

ایرنا/ مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به افزایش سرعت باد در سطح منطقه تا روز پنجشنبه، چشمه‌های گرد و غبار در استان تشکیل و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.

معصومه نوروزی، مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: گرد و غبار شکل گرفته منشاء خارجی دارد و از مناطق جنوبی وارد استان می‌شود اما به سبب خشکسالی و وزش باد شدید در برخی نقاط مستعد استان نیز چشمه‌های گرد و خاک شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: این گرد و غبار انتقالی کیفیت هوای استان و دید افقی را کاهش می‌دهد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: شکل‌گیری بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق از دیگر تغییرات جوی در استان به ویژه برای نوار غربی تا پایان وقت سه‌شنبه است.

نوروزی یادآور شد: دمای هوا نیز تا پایان هفته تغییر محسوسی نخواهد داشت اما برای صبح روزهای چهارشنبه و پنجشنبه کاهش نسبی دمای کمینه انتظار می‌رود.

به گزارش ایرنا، با قرار گرفتن میانگین شاخص کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته روی عدد ۱۰۶ هوای استان روز دوشنبه در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت.





آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday