سهم ساوه از توسعه آموزشی ناعادلانه است

ایرنا/ مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به وضعیت نگرانکننده فضاهای آموزشی در ساوه، این شهرستان را از نظر زیرساختهای آموزشی و نیروی انسانی فقیر توصیف کرد و بر ضرورت تحول اساسی در این حوزه تاکید کرد.
عبدالرضا پیرحسینلو روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوه اظهار کرد: با وجود آوردههای فراوان ساوه برای استان و کشور، این شهرستان از نظر فضای آموزشی و نیروی انسانی در وضعیت مناسبی قرار ندارد.
وی افزود: در گذشته، بهدلیل تدابیر نادرست، ساوه همواره با بحران نیروی انسانی و فقر زیرساختی مواجه بوده و اکنون متعهد شدهایم طی سه سال آینده مشکلات حوزه آموزش در شهرستانهای ساوه، زرندیه و نوبران را برطرف کنیم.
پیرحسینلو با اشاره به بحران فضای آموزشی در ساوه گفت: معاون نوسازی مدارس کشور تاکید ویژهای برای رسیدگی به وضعیت ساوه داشته و ما نیز بهطور جدی در این حوزه ورود خواهیم کرد. کارهایی که در شأن معلمان این منطقه باشد باید در دستور کار قرار گیرد.
وی همچنین از اجرای برنامه ساخت مدارس منطبق با سند تحول بنیادین خبر داد و افزود: برنامه ما این است که در سه سال مدارس استان به مدارس تراز سند تحول بنیادین تبدیل شوند و تحقق این مهم از رئیس اموزش و مرورش شهرستان مهمترین مطالبه است.
وی گفت: تکریم همکاران و استمرار برنامهریزی برای آزمونهای دانشآموزان نیز از اصلیترین اولویتهای مورد انتظار دیگر ما در آموزش و پرورش است.
حجت الاسلام جعفر رحیمی امام جمعه ساوه نیز با انتقاد از تغییرات زودهنگام مدیریتی در آموزش و پرورش این شهرستان گفت: ساوه مظلوم واقع شده و این تغییرات فرصت کار و برنامهریزی را از مدیران سلب میکند.
وی ضمن تأکید بر جایگاه والای معلم در اسلام، خاطرنشان کرد: خداوند خود را ابتدا معلم معرفی کرده و سپس رحمان، که نشان از عظمت مقام معلم دارد.
در این آیین از خدمات مصطفی قربانی تقدیر و عبدالرضا حامدی خواه به عنوان رئیس آموزش و پرورش ساوه معرفی شد.
هماکنون در شهرستان ساوه ۵۸ هزار دانشآموز در مدارس دولتی و غیردولتی در ۲۹۳ مدرسه و ۲هزار و ۱۴۸ کلاس مشغول به تحصیل هستند که ۱۴۶ باب با یکهزار و ۶۳۷ کلاس از این تعداد مدارس دولتی است که ۴۴ هزار و ۵۴۹ نفر از دانشآموزان را در خود جای داده است.