نماد آخرین خبر

ساماندهی ۷۳ دکه غیرمجاز در دستور کار شهرداری کرمانشاه است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ساماندهی ۷۳ دکه غیرمجاز در دستور کار شهرداری کرمانشاه است

ایرنا/ مدیرعامل سازمان مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمانشاه به دایر بودن ۴۸۰ دکه مجاز در کلانشهر کرمانشاه اشاره کرد و گفت: تا سال ۱۴۰۲ غیر از این تعداد، ۹۸ دکه غیرمجاز نیز فعال بود که ساماندهی این تعداد آغاز شده و تاکنون ۲۵ مورد آن انجام و ۷۳ مورد دیگر در دست اقدام است.

محسن دارابی اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل وزارت کشور واگذاری دکه در کلانشهر کرمانشاه ممنوع است و از آذرماه ۱۴۰۲ ساماندهی دکه‌های شهر کرمانشاه را آغاز کردیم؛ از آن تاریخ تاکنون نیز اجازه دایر شدن یک دکه را نداده‌ایم.

به اعتقاد وی بیکاری دلیل اصلی روی آوری مردم کرمانشاه به سمت دایر کردن دکه است و در این رابطه گفت: سازمان مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرمانشاه به صورت مستقیم با کسب و کار و معیشت مردم سروکار دارد و ما هم بنا نداریم ورودی به بحث قطع کردن درآمد مردم کنیم اما براساس رسالت کاری باید دکه ها و مشاغل را ساماندهی نماییم.

مدیرعامل سازمان مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه از آذرماه سال ۱۴۰۲ تاکنون ۲۵ دکه غیرمجاز را ساماندهی کرده‌ایم، گفت: این تعداد دکه به دلیل آنکه در معابر سطح شهر دایر شده باید مجوزهای لازم را از شهرداری اخذ و در قبال خدماتی که به آنها ارائه می شود؛ بر اساس قرارداد اجاره ماهانه پرداخت کنند.

دارابی به برگزاری جلسات متعدد با صاحبان این دکه ها اشاره کرد و افزود: به دنبال قطع درآمد مردم نیستیم اما همه دکه ها و صنوف باید قوانین و مقررات شهر را رعایت کنند تا ما نیز بتوانیم به آنها خدمات ارائه کنیم و از آنها حمایت نماییم.

وی یکی از مشکلات دکه های سطح شهر کرمانشاه را فرسودگی اعلام کرد و گفت: با همکاری مالکان و حمایت شهرداری بیشتر دکه ها نوسازی شده و حتی محل هایی برای تبلیغات بر روی این دکه ها نیز تعبیه شده تا محل درآمدی برای دکه داران باشد.

دارابی از جمله امتیازهای ارائه شده به این دکه ها را امتیاز آب، برق و گاز دانست و اظهار کرد: امسال نیز درصد کمی افزایش اجاره داشتیم که باتوجه به افزایش هزینه های شهرداری مجبور به اعمال این افزایش ها شدیم.

مدیر عامل سازمان مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرمانشاه به تحقق ۱۳۰ درصدی بودجه شهرداری توسط این سازمان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: بیشترین میزان تحقق درآمد در شهرداری کرمانشاه مربوط به این سازمان به دلیل وجود ردیف های پایدار درآمدی است.

شهرداری کرمانشاه ۱۶۰ ملک تصرف شده دارد

دارابی در ادامه گفتگو با بیان اینکه شهرداری کرمانشاه حدود ۸۲۶ غرفه و ۱۶۰ ملک تصرف شده داشت گفت: این املاک که شهرداری از حدود ۳۰ سال پیش احداث کرده توسط برخی افراد به تصرف درآمده و هیچ قراردادی هم با شهرداری ندارند و از محل این تصرفات هم اجاره ای پرداخت نمی‌کنند.

وی ارزش ریالی این تعداد ملک تصرف شده را حدود ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با همکاری دستگاه های مرتبط از جمله دادگستری و نشست های متعدد با افراد، شهرداری موظف به رفع تصرفات شده و ما هم نمی خواهیم کسی را از ملک بیرون کنیم و یا معیشت کسی رو به خطر اندازیم بلکه به دنبال شناسایی و ساماندهی املاک هستیم.

مدیرعامل سازمان مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرمانشاه هدف این سازمان را برگشت اموال تصرف شده به شهرداری دانست و گفت: این املاک متعلق به مردم است و باید در قالب قرارداد به شهرداری برگردد تا این نهاد خدمات رسان از آن منتفع شود چرا که این املاک با هزینه بیت المال ساخته شده است.

وی تصریح کرد: بعد از ۹ ماه از آغاز ساماندهی و شناسایی این املاک تا امروز ، هزار میلیارد تومان اموال تصرف شده در قالب انعقاد به شهرداری برگشته و این موضوع ادامه دارد.

کلانشهر کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد و شهرداری در قالب هشت منطقه شهری به شهروندان آن خدمات ارائه می دهد.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today