نماد آخرین خبر

اوقاف تنها دستگاه اهداکننده بسته معیشتی پس از کرونا است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
اوقاف تنها دستگاه اهداکننده بسته معیشتی پس از کرونا است

ایرنا/ مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: این سازمان تنها دستگاهی است که پس از پایان کرونا نیز هرماه به طور مستمر بسته معیشتی تهیه کرده و بین نیازمندان توزیع می‌کند.

حجت الاسلام محمد نوروزپور عصر دوشنبه در آیین گرامیداشت امامزادگان و بقاع متبرکه استان مرکزی در امامزاده عبدالعلی(ع) روستای ریحان از توابع شهرستان خمین، افزود: در راستای لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری، از زمان شیوع کرونا تاکنون بیش از سه میلیون بسته معیشتی در قالب طرح قرار دوازدهم بین نیازمندان کشور توزیع شده است.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: بیش از ۷۰ درصد این کمک‌ها از محل حمایت‌های خیرین و بقیه از محل موقوفات توزیع شده است.

حجت‌الاسلام نوروزپور اظهار کرد: بقاع متبرکه چون منصوب به اهل بیت(ع) هستند، یکی از اهداف برگزاری برنامه‌های بزرگداشت امامزادگان آشنایی با سلاله‌های پاک عصمت و طهارت(ع) است.

وی گفت: همان‌گونه که این امامزادگان در زمان حیات خود نسبت به مردم و مسائل اجتماعی بی تفاوت نبودند، سیره این عزیزان باید الگوی رفتاری آحاد جامعه باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی نیز در این آیین گفت: ۲۷۸ امامزاده و بقعه متبرکه در استان مرکزی ثبت شده که ۶ امامزاده در سطح یک، ۱۴ امامزاده در سطح ۲ و ۲۵۸ امامزاده در سطح سه هستند.

حجت‌الاسلام عبدالله واحدی ادامه داد: یک‌هزار و ۲۱۱ نفر به صورت هیات امنا در بقاع متبرکه مشغول به کار هستند، و ۵۸ خادم به صورت ثابت و حقوق بگیر و یک‌هزار خادم نیز به صورت افتخاری به زائران خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: راه‌اندازی مرکز افق در بقاع متبرکه، اجرای طرح شمیم به منظور حمایت از زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست و ایجاد اشتغال از جمله خدمات در بقاع متبرکه است.

حجت الاسلام واحدی افزود: استان مرکزی جزو پنج استانی است که صندوق وقف را راه‌اندازی کرده است.

وی به شعار سال اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش بنیان توسط اوقاف و امور خیریه هدف‌گذاری شده است و اوقاف استان مرکزی سهامدار ۳۴ درصد صندوق پژوهش و فناوری حمایت از طرح‌های دانش بنیان است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی اضافه کرد: پروژه پرورش ماهی در قفس این اداره با ظرفیت تولید پنج هزار تن در سال آغاز بکار کرده است و اوقاف استان مرکزی ۷۰ درصد تولید ماهی در قفس را برعهده دارد.

حجت‌الاسلام واحدی ادامه داد: استفاده از نخبگان برای کاهش آلودگی هوا، تولید خودروهای برقی از دیگر برنامه‌های اوقات و امور خیریه کشور است.

وی تصریح کرد: اوقاف استان تولید انرژی تجدیدپذیر را از چندسال قبل آغاز کرده است و یک نیروگاه ۵۰ کیلوواتی در یکی از شهرستان‌های استان مرکزی آماده بهره‌برداری است و توسعه این بخش از برنامه‌های این نهاد فرهنگی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: افزایش دین باوری نسل جوان، ایجاد محبت به ائمه اطهار(ع)، رفع مشکلات، ترویج و تبلیغ فرهنگ دینی و تبیین مسیر حرکت اسلام واقعی از اهداف برگزاری آیین‌های بزرگداشت امامزادگان است.

فرماندار خمین نیز گفت: تقدیم یک‌هزار و ۱۴ شهید و سه‌هزار جانباز از زادگاه امام راحل به نظام اسلامی نشان دهنده عشق و علاقه مردم این شهرستان به آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی است.

وحید براتی‌زاده ادامه داد: مردم خمین در موضوعات فرهنگی به ویژه نمازجمعه همواره حضور پرشور دارند و نمازجمعه این شهرستان یکی از قرارگاه‌های فرهنگی موفق است.

وی به سیاست‌های دولت برای رفع ناترازی و شعار سال در زمینه سرمایه پ‌گذاری برای تولید اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق شعار در شهرستان تدوین شده است.

فرماندار خمین اضافه کرد: استان مرکزی بعنوان اولین استان تولید پنج هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر در مدت سه سال را هدف‌گذاری کرده که خمین هم در این برنامه سهم ویژه‌ای دارد.

فرماندار خمین با اشاره به ۱۳۰ موقوفه در شهرستان بیان کرد: انتظار می‌رود که این موقوفات بروزرسانی شود و ضمن رعایت نیت واقف از آنها استفاده بهینه شود.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: بستر سرمایه گذاری‌های جدید به ویژه تولید پنل‌های خورشیدی در خمین آماده و نیازمند نگاه ویژه است.

محمد بیات ادامه داد: باتوجه به مشکلاتی که در بخش درمان، بخش دیالیز، کتابخانه، مدارس و قنات شهرستان وجود دارد، اوقاف می‌تواند در این بخش‌ها نقش‌آفرینی کند.

در پایان این آیین از فرزندان شهیدان براتی و رباطی و هیات امنای امامزادگان استان مرکزی تجلیل شد.

نهم اردیبهشت مصادف با اول ذیقعده، سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) است و تا جمعه ۱۹ اردیبهشت برابر با یازدهم ذیقعده همزمان با سالروز ولادت علی بن موسی الرضا(ع) در تقویم رسمی کشور به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today