جام قهرمانی لیگ برتر بسکتبال در دستان گرگانیها

باشگاه خبرنگاران/ تیم شهرداری گرگان در ادامه رقابتهای فینال لیگ برتر بسکتبال جام قهرمانی را تصاحب کرد.
شهرداری گرگان در ادامه رقابتهای فینال لیگ برتر بسکتبال با نتیجه ۹۸ بر ۹۵ طبیعت اسلامشهر را شکست داد و جام قهرمانی را تصاحب کرد.
این دیدار به علت حضور گسترده و بیش از ظرفیت هواداران دو تیم در سالن امام خمینی (ره) گرگان با ۶۰ دقیقه تاخیر آغاز شدو بیش از سه ساعت به طول انجامید.
گرگانیها در دو بازی نخست مرحله فینال در خانه حریف پیروز میدان بودند و امشب نیز در یک بازی هیجان انگیز قهرمان سال قبل را شکست دادند.
پارسال طبیعت اسلامشهر قهرمان لیگ برتر بسکتبال شده بود، اما سه سال قبل از آن و از سال ۹۹ تا ۱۴۰۲ جام قهرمانی در تصاحب گرگانیها قرار داشت. این دیدار به صورت زنده از سیمای گلستان و شبکه ورزش پخش شد
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام : Instagram.com/golestan_today
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today