نماد آخرین خبر

خواسته‌ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه شهرکرد چیست؟

منبع
ايرنا
بروزرسانی
خواسته‌ دانشجویان خوابگاهی دانشگاه شهرکرد چیست؟

ایرنا/ هر ساله از ۱۳ تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه به عنوان هفته خوابگاه‌های دانشجویی نامگذاری شده است و تلاش می‌شود برنامه‌های فرهنگی مناسبی در این خصوص تدوین و اجرا شود.

مراسم هفته خوابگاه‌های دانشجویی هر سال با رویکرد ایجاد نشاط، مشارکت و همدلی در میان دانشجویان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برگزار می‌شود و امسال نیز در همین خصوص جشن سراهای دانشجویی در دانشکده کشاورزی شهرکرد برگزار شد.

جشن سراهای دانشجویی فرصتی شد تا با حضور در بین دانشجویان در خصوص وضعیت خوابگاه‌ها و مشکلات این گروه از دانشجویان با آنها هم صحبت شویم.

هر چند جشن سراهای دانشجویی دانشگاه شهرکرد به دلیل برنامه‌های فرهنگی شاد بسیار پرشور برگزار شده بود و به سراغ هر کدام که می‌رفتم تمایلی به صحبت کردن در خصوص مسائل و مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی نداشتند اما بودند در بین این دانشجویان کسانی که می‌خواستند صدای آنها به مسوولان برسد.

تداوم اجرای برنامه‌های قوی با کیفیت، حل مشکل فرسودگی خوابگاه‌ها، ارتقای کیفیت غذای سلف دانشگاه، حل مشکل ایاب و ذهاب دانشجویان از جمله مهمترین مسائل مطرح شده از سوی تعدادی از دانشجویان دانشگاه شهرکرد است که در ادامه این نوشتار مشروح آن را می‌خوانید.

به روز شدن امکانات ورزشی از مطالبه دانشجویان خوابگاهی

یکی از دانشجویان خوابگاهی دانشگاه شهرکرد گفت: به روز شدن امکانات ورزشی از مهمترین دغدغه این گروه از دانشجویان این دانشگاه است.

محمد مهدی گودرزی فراهانی افزود: مهمترین سرگرمی دانشجویان خوابگاهی، ورزش کردن است با این وجود بیشتر اماکن ورزشی دانشگاه در روزهای پنجشنبه و جمعه تعطیل است.

وی استخر را یکی از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های مهم دانشگاه شهرکرد عنوان کرد و افزود: این زیرساخت مهم به نام دانشجو ایجاد شده است اما زمان کمتری در اختیارشان قرار می گیرد و بهتر است زمان استفاده دانشجویان بیشتر شود.

گودرزی فراهانی ادامه داد: حداقل دانشجو باید یک بار در روز بتواند از ظرفیت استخر استفاده کند در حالی که امروز تنها می‌تواند هفته‌ای ۲ بار از استخر استفاده کند.

این دانشجو با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به کیفیت غذای سلف دانشگاه افزود: در زمان حاضر در مورد کیفیت و کمیت غذای سلف دانشجویان دانشگاه شهرکرد می‌طلبد مسوولان دانشگاه در این خصوص توجه بیشتری داشته باشند.

یکی دیگر از دانشجویان خوابگاهی و عضو شورای صنفی دانشگاه شهرکرد سخنان خود را با تقدیر از معاونت فرهنگی، شورای صنفی و رییس دانشگاه به دلیل حمایت از دانشجویان در برگزاری این دورهمی و جشن به مناسبت هفته خوابگاه‌ها برای دانشجویان خوابگاهی آغاز کرد.

حدیث مردانی برگزاری این چنین برنامه‌ها و جشن‌های فرهنگی برای پرکردن اوقات فراغت دانشجویان را ضروری دانست.

این دانشجوی علوم قرآنی دانشگاه شهرکرد گفت: شنیده شدن صدای دانشجو و حل مشکلات صنفی آنان از مهمترین انتظارات جامعه دانشجویان است و دانشجو نیز وقتی ببیند مورد توجه مسوولان قرار دارد برای او خوشایند است.

خوابگاه‌های فرسوده رنجی که بر دانشجو تحمیل می‌شود

مردانی خوابگاه‌های فرسوده را از مشکلات دیگر دانشجویان دانشگاه شهرکرد عنوان کرد و افزود: انتظار می‌رود مسوولان بودجه مناسبی برای نوسازی و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی تخصیص دهند.

وی با اشاره به مشکل شوفاژها در سال‌های گذشته شوفاژها یادآور شد: با توجه به اینکه هر سال شمار پذیرش دانشجویان افزایش می‌یابد می‌طلبد مسوولان دانشگاه خوابگاه‌های بیشتری احداث کنند تا دانشجویانی که از خوابگاه استفاده می‌کنند با مشکل فضا و امکانات خوابگاهی روبرو نباشند.

مردانی اضافه کرد: امسال به دلیل محدودیت فضای خوابگاهی تعدادی از دانشجویان کف خواب شدند به این معنی که دانشجو تخت ندارد.

این دانشجوی ترم ۶ رشته علوم قرآنی دانشگاه شهرکرد رسیدگی به مسائل خوابگاه‌های دانشجویی و فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب و در شان دانشجو را از مهمترین خواسته‌های دانشجویان عنوان کرد.

اجرای برنامه‌های فرهنگی؛ نیاز دانشجویان خوابگاهی

محمد حسین مهر کیان یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه شهرکرد است که در رشته مهندسی کامپیوتر و تجهیزات فنی مشغول به تحصیل است.

این دانشجو نیز از خدمات ارائه شده از سوی تیم مدیریتی دانشگاه شهرکرد تقدیر کرد و گفت: البته مدیریت و برنامه‌ریزی برای این تعداد دانشجو برای هر سطحی مشکل است اما تیم موجود توانسته تا حدودی شرایط را مدیریت کند.

مهرکیان افزود: تلاش کرده‌ایم به عنوان دانشجو برای پیشبرد هر چه بهتر مسائل دانشگاه در کنار معاونت‌های مختلف دانشگاه باشیم.

وی پرداختن به برنامه‌های فرهنگی قوی در دانشگاه را از مهمترین نیازهای دانشجویان عنوان کرد و اظهار داشت: این جمعیت دانشجو نیاز به خط فرهنگی دارد تا بتواند رشد کند و در جامعه شکوفا شود.

مهرکیان ادامه داد: انتظار می‌رود مسوولان به صورت جدی برنامه‌های فرهنگی قوی به خصوص برای دانشجویان خوابگاهی در دانشگاه برگزار کنند چرا که برگزاری این برنامه‌ها برای رشد روانی دانشجو نیاز است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه سرشار از پتانسیل است گفت: انتظار می‌رود مسوولان دانشگاه بستر لازم برای پرورش و به نمایش گذاشتن ظرفیت‌های دانشجویی را فراهم کنند.

تجهیزات گرمایشی و سرمایشی خوابگاه‌ها فرسوده است

این دانشجوی کامپیوتر و تجهیزات فنی دانشگاه شهرکرد از فرسودگی و مناسب نبودن سیستم سرمایشی و گرمایشی برخی خوابگاه‌های پسران این دانشگاه که در حال حاضر حدود ۸۰۰ تا هزار نفر در آن زندگی می‌کنند اظهار گلایه‌ کرد.

وی ادامه داد: سیستم سرمایشی خوابگاه‌های دانشجویی بسیار ضعیف است به نحوی که دانشجو در گرمای تابستان امکان استراحت در اتاق خود را ندارد.

مهرکیان افزود: مشکلات زیرساختی خوابگاه‌های دانشجویی بسیار قابل توجه است و انتظار می‌رود بودجه عمرانی دانشگاه‌ها به اندازه‌ای باشد که مسوولان بتوانند مشکلات خوابگاه‌های دانشجویان را برطرف کنند و محیطی آرام، امن و در شان دانشجو تامین کنند.

وی یادآور شد: با توجه به جمعیت دانشجویی متقاضی خوابگاه اگر قرار است خوابگاهی اضافه شود به طور یقین الان وقت این کار است که باید مسوولان در این خصوص گام‌های مثبت و موثری بردارند.

مهرکیان رفع مشکل حمل و نقل دانشجویان به خصوص دانشجویان خوابگاهی را از دیگر مطالبه‌های دانشجویان عنوان کرد.

برخورداری ۲هزار و ۷۰۰ دانشجو از خوابگاه

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد نیز در خصوص گلایه برخی از دانشجویان از وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی گفت: در زمان حاضر برای دختران ۶ خوابگاه با زیربنای تقریبی ۲۰هزار و ۵۰۰ زیرمجموعه معاونت دانشجویی است.

مهدی کرمی افزود: با توجه به ظرفیت موجود هزار و ۷۰۰ دانشجوی دختر در این خوابگاه‌ها اسکان دارند.

وی اضافه کرد: با توجه به ظرفیت خوابگاه دختران در زمان حاضر سرانه هر دانشجو در حدود ۱۱.۷ مترمربع است.

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد ادامه داد: در زمان حاضر هزار و ۸۰۰ مترمربع سرای دانشجویی پسران این دانشگاه است که توانسته جمعیتی افزون بر هزار دانشجو را پوشش دهد.

وی یادآور شد: براساس آمارها به جز مشاعات و فضای سبز ، سرانه هر دانشجوی خوابگاهی در دانشگاه شهرکر در خوابگاه دختران ۱۱.۷ و در پسران ۱۱ مترمربع است.

کرمی افزود: همچنین در زمان حاضر عملیات اجرایی یک بلوک ۶۰ واحدی در سه طبقه با زیربنای چهار هزار و ۳۰۰ مترمربع در سه طبقه از سال گذشته در دانشگاه شهرکرد آغاز در زمان حاضر با پیشرفت فیزیکی ۱۶ درصد در دست اجرا است.

وی ادامه داد: برای تکمیل و بهره‌برداری از این واحد خوابگاهی درسال ۱۴۰۶نیاز به تامین اعتبار است.

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد گفت: افزون براین ۲۳ واحد پیش ساخته مجتمع ویلایی نیاز به بازسازی و تجهیز دارد که تاکنون سه ویلا بازسازی و تجهیز شده ودر اختیار دانشجویان قرار گرفته است.

وی با ابیان اینکه دانشگاه پروژه جدیدی به جز موردی که ذکر شد در دست اجرا ندارد افزود: ۲ خوابگاه‌ مجردی شهیدان رجایی و باهنر پسران و همچنین خوابگاه‌های دختران دانشگاه شهرکرد نیز به تجهیز و بازسازی نیاز دارد.

به گفته سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه شهرکرد، تلاش این دانشگاه همواره بر اسکان ۱۰۰ درصدی دانشجویان واجد شرایط است و آن دسته از دانشجویانی که اسکان نیافته‌اند در اولویت نبوده‌اند هر چند از راه‌های مختلف از جمله اتاق مهمان، افزایش ظرفیت اتاق‌ها و سایر موارد دیگر تلاش شده به درصد بالاتری از متقاضیان اسکان داده شود.

تمام قد در خدمت دانشجویان هستیم

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهرکرد رتبه ۲۲ این دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران را باعث افتخار دانست و گفت: تمام قد در خدمت دانشجو، دانشگاه و جامعه دانشگاهی هستیم و با تمام توان برای اعتلای این دانشگاه تلاش می‌شود.

مجتبی کریمی از تشکل‌ها، کانون‌ها، انجمن‌ها، شورای صنفی دانشجویی و همه دانشجویانی که یاریگر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هستند قدردانی کرد.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یادآور شد: رضایت و عملکرد مطلوب در حوزه فرهنگی دانشگاه، ایجاد نشاط، آرامش و ایجاد حال خوش برای دانشجویان از مهمترین رویکردهای این معاونت است.

حل مشکلات خوابگاه‌ها از رویکردهای دانشگاه شهرکرد

سرپرست دانشگاه شهرکرد نیز در ادامه این آیین از تلاش همکاران خود به خصوص معاونت دانشجویی و سراهای دانشجویی برای ایجاد محیطی امن و شاد برای دانشجویان تقدیر کرد.

سعید کریمی افزود: برطرف کردن مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی و ایجاد محیطی امن و استاندارد برای دانشجویان از مهمترین رویکردهای این دانشگاه است.

وی اضافه کرد: تلاش می‌شود دوران تحصیل در دانشگاه شهرکرد و استقرار در سراهای دانشجویی برای دانشجویان یادآور ایامی به یادماندنی، شیرین و دلنشین باشد.

ما خود را کنار دانشجویان می‌بینیم

مسوول دفتر نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب گفت: ما خود را در کنار دانشجویان می‌بینیم.

حجت الاسلام مالک حسنی افزود: با تمام توان پیگیر رفع مشکلات دانشجویان در زمینه‌های مختلف هستیم.




آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday