مخالفت صریح سازمان محیط زیست با معدنکاری در «شاهوار»

مهر/ سمنان- معاون سازمان حفاظت از محیط زیست از مخالفت صریح این سازمان با معدنکاری در کوهستان آب ساز شاهوار شاهرود خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، حمید ظهرابی غروب سه شنبه در دیدار تشکلهای زیست محیطی با رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست از مخالفت صریح این سازمان از هر نوع معدنکاری در کوهستان آبساز شاهوار شاهرود خبر داد.
وی با بیان اینکه بازدیدی را فردا چهارشنبه از شاهوار خواهیم داشت، افزود: بر اساس ماده ۲۴ قانون معدن، معادن متأسفانه در مناطق خارج از زون های چهارگانه حفاظت از محیط زیست استعلام نمیگیرند.
معاون سازمان محیط زیست با بیان اینکه این موضوع قدری مسئله ورود به شاهوار را برای سازمان دشوار کرده است تاکید کرد: سازمان محیط زیست اما از طریق نظارت دقیق بر آلودگیهای زیست محیطی این موضوع را پیگیری میکند شاید بتوان کاری صورت داد.
ظهرابی با بیان اینکه تأثیرات مخرب فعالیتهای معدنی بر شاهوار و شاهرود بر هیچکس پوشیده نیست، گفت: زمانی که بنده در محیط زیست استان سمنان حضور داشتم بارها مخالفت سازمان با معدنکاری در شاهوار را بیان کردیم.
وی با بیان اینکه در همان زمان حتی سازمان محیط زیست کار را به دستگاه قضائی کشاند اما موفق به جلوگیری بازگشایی معدن نشد افزود: سازمان حفاظت از محیط زیست همواره مخالف معدنکاری در کوهستان شاهوار شاهرود است.