آئین نکوداشت زنده یاد حمیدی چهره ماندگار ادبیات در بوشهر برگزار شد

ایرنا/ بوشهر - ایرنا - آیین نکوداشت استاد فرهیخته، زنده یاد دکتر سید جعفر حمیدی،چهره ماندگار ادبیات روز سه شنبه با حضور خانواده دکتر حمیدی و جمعی از ادبیان و دوستداران فرهنگ و ادب استان بوشهر در سالن نیمای جنوب کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر برگزار شد.
به گزارش ایرنا، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بوشهر در این آیین اظهار کرد: ما نه فقط یک شاعر، نویسنده، پژوهشگر و ادیب بلکه یک انسان و شخصیت بزرگ را از دست دادیم.
حیدر راهب افزود: شخصیت زنده یاد حمیدی به گونه ای بود که در عین عالم، استاد دانشگاه و متخصص بودن اما بسیار متواضع، ساده، خوشرو و با اخلاق بود.
وی یادآورشد: چنین شخصیتی را حتما باید به نسل جوان معرفی کرد تا الگو و قله ای شود برای هر کسی که می خواهد برای کشور خدمت کند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بوشهر ادامه داد: به کتابداران توصیه می کنم که معرفی آثار و شخصیت دکتر حمیدی را در فعالیت ها و برنامه های کتابخانه ها قرار دهند.
پژوهشگر و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در این آئین با اشاره تحلیلی به ویژگی های شخصیتی دکتر حمیدی از دیدگاه روانشناسی مثبت گرا، گفت: دکتر حمیدی از دیدگاه روانشناسی مثبت گرا تمامی عنصرهای فرد موفق را دارا بود، ایشان همیشه احساس شادمانی می کرد و خدا را شاکر بود که تلاش هایش نتیجه داد.
عباس عاشوری نژاد با بیان اینکه دکتر حمیدی تقریبا به تمام اهدافی که داشت دست پیدا کرد، افزود: ایشان روابط مثبتی با سایر افراد داشت و زندگی اجتماعی وی پرتحرک، متنوع و مملو از دوستانی بود که دوستشان داشت.
وی با بیان اینکه کسانی که دوستان و روابط صمیمی مثبتی دارند زندگی بسیار شادمان تری دارند، افزود: دکتر حمیدی انسانی بود که سراسر وجودش صمیمیت بود و در 29 سال آشنایی، سخنی را از ایشان نشنیدم و ندیدم که چیزی بگوید که رابطه خود با دیگری را کمرنگ کند.
نویسنده، منتقد ادبی، پژوهشگر و استاد دانشگاه نیز گفت: آثار استاد حمیدی در سه بخش شعری و پژوهش های دانشگاهی و غیردانشگاهی است.
بشیر علوی با اشاره به محبوبیت دکتر حمیدی در جامعه، افزود: محبوبیت زنده یاد حمیدی تک بُعدی نبوده بلکه در قالب یک منظومه و مجموعه ای از ویژگی های مثبت اتفاق افتاده است.
وی تصریح کرد: استاد حمیدی به معنای واقعی کلمه عاقبت بخیر شد و ای کاش تمام مردم دنیا می توانستند سید جعفر حمیدی باشند، ای کاش می توانستیم مثل ایشان زندگی کنیم، مثل ایشان بنویسیم و مثل ایشان بمیریم.
پسر زنده یاد سید جعفر حمیدی نیز با تشکر از برگزار کنندگان این مراسم، گفت: دکتر حمیدی پیش از آنکه یک پدر، استاد، نویسنده یا شاعر باشد یک عاشق بود، فردی که عاشق مردم، کشور و زادگاهش بوشهر بود.
امیر خسرو حمیدی افزود: پدرم تمام زندگی خودش را صرف تحقیق و پژوهش در حوزه بوشهر و استان کرد و امروز به آرزوی دیرینه خود رسید، به بوشهر برگشت و در بوشهر ماند.
در ادامه نیز دکتر رضا معتمد شاعر، پژوهشگر و مدرس ادبیات فارسی، به بیان شعری در وصف سید جعفر حمیدی پرداخت.
در پایان نیز به پاس تلاشها و دلسوزیهای آن چهره علمی و هنرمند، لوح یادبودی از طرف حیدر راهب، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بوشهر به خانواده استاد سید جعفر حمیدی اهدا شد.