نماد آخرین خبر

اصفهان در استقبال از موتورسوران لهستانی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
اصفهان در استقبال از موتورسوران لهستانی

صدا و سیما/ سفر موتورسواران لهستانی، فرصتی برای معرفی دیپلماسی فرهنگی اصفهان است.

علیرضا حبیبی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان گفت: گردشگران موتورسوار لهستانی به منظور گرامیداشت صدمین سالگرد میزبانی ایران از ۱۲۰ هزار لهستانی آواره پس از جنگ جهانی دوم، وارد ایران شده‌اند.
علیرضا حبیبی افزود: این گروه که متشکل ۳۵ گردشگر، ۳۰ دستگاه موتورسیکلت و ۲ خودروی ون است که پس از عبور از کشورهای چک، اسلواکی، مجارستان، صربستان، بلغارستان و ترکیه از ۱۳ اردیبهشت وارد ایران شده‌اند و از استان‌های مختلف از جمله آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، گیلان، قزوین و تهران بازدید کرده‌اند.
وی گفت: طبق برنامه، این گردشگران امروز در اصفهان خواهند بود و پس از بازدید از زنجان در نهایت از مرز رازی وارد ترکیه خواهند شد.
هدف اصلی این تور نمادین، پاسداشت مهمان‌نوازی تاریخی ملت ایران در دوران جنگ جهانی دوم است.
زمانی که بیش از یک‌صد هزار پناهجوی لهستانی با آغوش گرم ایرانیان مواجه شدند.
اکنون، در این حرکت فرهنگی و بین‌المللی، موتورسواران لهستانی، به معرفی چهره‌ای انسانی و تاریخی از ایران کمک می‌کنند و تصویری زنده از روابط دیرینه و دوستانه بین دو ملت را به نمایش می‌گذارند.
این رالی، با هماهنگی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، همراهی سفارت ایران در ورشو، فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی و سازمان جهانی گردشگری (UN Tourism) در حال برگزاری است.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today