نماد آخرین خبر

پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی همدان به ۹۰ درصد رسید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی همدان به ۹۰ درصد رسید

ایرنا/ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: طرح آبرسانی از سد تالوار به همدان بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و عملیات لوله‌گذاری این طرح به پایان رسیده و هم‌اینک در حال بهره‌برداری است.

رضا اخلاص‌مند، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان اظهار کرد: طرح آبرسانی به همدان شامل ۱۴۶ کیلومتر خط انتقال از نوع لوله فولادی با قطرهای یک هزار، یک هزار و ۲۰۰ و یک هزار و ۶۰۰، سه ایستگاه پمپاژ با ظرفیت انتقال آب ۵۷۶ متر ارتفاع، یک تصفیه خانه به ظرفیت یک هزار و ۸۰۰ لیتر در ثانیه، خط برق رسانی به طول ۷۲ کیلومتر و پست فیوزی موقت و ۱۱۵ هزار متر مکعب مخزن تعادلی است.
وی اضافه کرد: همه پمپ‌ها و الکتروموتورهای ایستگاه‌های شماره یک، دو و سه این طرح نصب شده و انتقال آب از سد تالوار تا یک هزار و ۸۰۰ لیتر در ثانیه فراهم است و بسته به نیاز شهر در حال حاضر در حدود یک هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه به شهر همدان منتقل می‌شود.
وی افزود: از مجموع ۱۵۰ هزار متر مکعب مخزن تعادلی خط ۱۱۵ هزار متر مکعب مخزن تعادلی که به صورت مستقیم در جریان طرح آبرسانی به شهر همدان تاثیرگذار بوده ساخته و در حال بهره‌برداری است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان گفت: پیمانکار اجرایی عملیات سیستم ازن‌زنی پروژه انتخاب و قرارداد به آن ابلاغ شده بود و در تعهد پیمانکار است، که سیستم ازن‌زنی در هفته دولت به بهره‌برداری برسد.
اخلاص‌مند با بیان اینکه بسیاری از تجهیزات و نیازهای سیستم ازن‌زنی به صورت وارداتی و ارزبر است، گفت: تصفیه‌خانه شیخی جان امکان انتقال و تصفیه آب تا یک هزار و ۸۰۰ لیتر در ثانیه را دارد و از کارهای باقی مانده آن می‌توان به محوطه سازی، سیستم ازن‌زنی، تجهیزات شیمیایی و کلرزنی یاد کرد.
وی افزود: بر اساس مفاد مندرج در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ از این به بعد عملیات اجرایی پروژه انتقال آب از سد تالوار به همدان، به شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران (آب نیرو) واگذار شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: پروژه انتقال آب از سد تالوار یکی از مهم‌ترین طرح‌های ملی در حوزه تأمین آب آشامیدنی پایدار است که علاوه بر همدان، شهرهایی از استان زنجان و کردستان را نیز زیرپوشش قرار خواهد داد.
وی تاکید کرد: با توجه به ماهیت بین‌ استانی این طرح و لزوم تجمیع اعتبارات و انسجام اجرایی و با دستور وزیر نیرو، عملیات اجرایی این پروژه از سال ۱۴۰۴ به بعد به صورت متمرکز توسط آب نیرو انجام خواهد شد.
با دستور وزیر نیرو در سال جاری، عملیات اجرایی ۶ پروژه مهم شامل سه طرح آبرسانی و سه سد از شرکت‌های آب منطقه‌ای کشور به شرکت آب و نیرو منتقل شده است.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today