نماد آخرین خبر

ورزش نابینایان و کم‌بینایان در زنجان توسعه می‌یابد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ورزش نابینایان و کم‌بینایان در زنجان توسعه می‌یابد

ایرنا/ سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان بر لزوم کشف استعدادهای جدید در هشت شهرستان زنجان تاکید کرد و گفت: این اداره کل برای کمک به هیات ورزش نابینایان و کم‌بینایان از جمله راه‌اندازی کمیته استعدادیابی در جهت رشد و توسعه ورزش این قشر آمادگی دارد.

اسلام محمدی‌پور در مجمع عادی و سالانه هیات نابینایان و کم‌بینایان زنجان از آمادگی اداره کل برای حمایت از این هیات و میزبانی رویدادهای بین‌المللی دو و میدانی نابینایان و کم‌بینایان در استان استقبال کرد.

وی به تفاهم‌نامه هیات نابینایان استان زنجان با اداره کل ورزش و جوانان و برنامه‌های پیش‌بینی شده در این تفاهم‌نامه از جمله اعزام تیم‌ها به مسابقات قهرمانی کشور و میزبانی مسابقات قهرمانی کشور اشاره کرد و افزود: کسب عناوین در مسابقات قهرمانی کشور، راهیابی ورزشکاران به تیم ملی، عضویت رسمی ورزشکاران در تیم ملی، میزبانی اردوهای تیم‌های ملی، برگزاری لیگ‌های استانی، شرکت در لیگ‌های کشوری، برگزاری مسابقات قهرمانی استان و کسب عنوان در لیگ‌های کشوری از دیگر موارد تفاهم نامه است.

محمدی‌پور با بیان اینکه در این تفاهم‌نامه، میزبانی رویدادهای بین‌المللی و چند جانبه در استان پیش‌بینی نشده است، اظهار داشت: با این حال، اداره کل ورزش و جوانان با تمام توان از میزبانی رویدادهای بین‌المللی دو و میدانی نابینایان و کم‌بینایان یا شنا حمایت خواهد کرد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان، به وجود ورزشکاران زنجانی در اردوهای تیم ملی شامل محمدطاها محمدی، سیده مریم حسینی، شعبانعلی دین‌محمدی، مه‌لقا اصفهانی و پیش‌بینی حضور امیرحسین رجبی در مسابقات آسیایی فوتبال، بر هدف‌گذاری برای حضور ورزشکاران استان در المپیک و پاراالمپیک لس‌آنجلس آمریکا و بازی‌های پاراآسیایی و آسیایی تاکید کرد.

وی با بیان اینکه طبق تفاهم‌نامه، زمین از اداره کل و ساخت و ساز از سوی هیات انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: اداره کل ورزش و جوانان با همه امکانات و متخصصان خود در کنار هیات خواهد بود.

کسب ۲۳ مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران نابینا و کم بینا زنجان

رییس هیات نابینایان و کم بینایان استان زنجان نیز در ادامه جلسه گفت: طی سال گذشته ۲۳ مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران این هیات در مسابقات قهرمانی کشور کسب شد.

جلیل نصیری مقدم به فعالیت تیم‌های ورزشی هیات در رشته های دو و میدانی، شنا، گلبال، شطرنج و پاورلیفتینگ اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تیم‌های شطرنج و پاورلیفتینگ به دلیل عدم آمادگی کافی به مسابقات اعزام نشدند.

وی با بیان اینکه سه نفر از اعضای هیات در تیم ملی فوتسال حضور دارند، گفت: همچنین سه نفر از مربیان استان به تیم ملی دعوت شده‌اند.

رئیس هیات نابینایان و کم بینایان استان زنجان، این موفقیت‌ها را نتیجه تلاش مربیان و اعضای هیات عنوان کرد.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today