نماد آخرین خبر

معلمان تاثیرگذارترین افراد جامعه هستند

منبع
مهر
بروزرسانی
معلمان تاثیرگذارترین افراد جامعه هستند

مهر/ امام جمعه دیر گفت: بزرگترین مولد و تأثیرگذارترین افراد در جامعه، معلمان هستند که آینده‌سازان کشور را تربیت می‌کنند.

حجت‌الاسلام سید علی حسینی ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از معلمان نمونه شهرستان دیر با حضور خدام حرم امام رضا (ع) با تبریک هفته معلم گفت: روز معلم برای این است که جایگاه رفیع معلم در جامعه اسلامی نهادینه شود، معلمی شغل انبیا است و معلم انسان می‌سازد، دشمن از مردان بزرگی می‌ترسد که معلمان تربیت می‌کنند.

وی افزود: حضور برخی مدیران اجرایی در اداره‌ها ضروری‌تر است چراکه مردم برای رفع مشکلاتشان به آن‌ها نیاز دارند، لذا انتظار می‌رود به جای حضور در همایش‌ها در محل خدمت خود حاضر باشند.

امام جمعه دیر با اشاره به نقش مهم معلمان در آینده کشور گفت: بزرگترین مولد و تأثیرگذارترین افراد در جامعه، معلمان هستند که آینده‌سازان کشور را تربیت می‌کنند، خدا و فرشتگان بر معلم، آموزگار خوبی‌ها، درود می‌فرستند، معلمی می‌تواند از فردی چون پسر یزید، محب اهل‌بیت تربیت کند.

حجت‌الاسلام حسینی تأکید کرد: انتظار ما از معلمان این است که در برابر تبلیغات گمراه‌کننده دشمن و جنگ نرم، آگاهانه عمل کنند و نسلی استکبارستیز و متعهد به ایران عزیز تربیت کنند، انسانی که آگاهی دارد، مسئولیت هم دارد و این دو از یکدیگر جدا نیستند.

وی افزود: کسی که نقش هدایت دیگران را دارد، باید خود نیز انسان وارسته‌ای باشد صرف آموزش کافی نیست، باید آموزش و پرورش در کنار هم قرار گیرند معلمان در قبال نهاد تعلیم و تربیت مسئول هستند.

وی با اشاره به وضعیت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان گفت: تغییرات مدیریتی حق دولت‌هاست اما باید این بلاتکلیفی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان پایان یابد و تکلیف خانواده‌ها و معلمان مشخص شود، این پیام را به مدیرکل آموزش و پرورش استان برسانید.

امام جمعه دیر همچنین با اشاره به امنیت پایدار کشور در مقایسه با کشورهای همسایه گفت: باید قدردان امنیت موجود باشیم، اگر امروز در امنیت زندگی می‌کنیم، نتیجه اقتدار نیروهای نظامی و موشک‌ها و شهرهای موشکی ماست حتی اگر به اسلام اعتقاد نداشته باشیم، باید دلبسته به ایران باشیم و نسبت به سرنوشت خود و فرزندانمان بی‌تفاوت نباشیم.





آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :
https://instagram.com/bushehr_akhbar