مبارزه با آفات گندم و جو در ۶ هزار هکتار مزارع گرمسار

ایرنا/ رییس جهادکشاورزی گرمسار گفت: عملیات مبارزه با آفات گندم و جو در ۶ هزار هکتار از مزارع با هدف تولید محصول مرغوب و افزایش میزان بهرهوری در واحد سطح اجرا شد.
علی جورابلو با اشاره به اجرای عملیات مبارزه با آفات در مزارع گندم و جو از اسفند تا پایان اردیبهشت بیان کرد: مبارزه با آفت سِن مادری از دهه آخر اسفند تا دهه اول فروردین و مبارزه با آفت پوره سن از دهه اول اردیبهشت تا اواخر این ماه برنامهریزی شد.
وی با بیان اینکه مبارزه با آفات شته و علف هرز در اسفند عملیاتی شد، تاکید کرد: مبارزه با علف هرز در چهار هزار و ۶۱۵ هکتار مزارع گندم و ۸۴۵ هکتار از مزارع جو شهرستان گرمسار انجام شد.
وی درباره مبارزه با شته در مزارع گندم و جو این شهرستان عنوان کرد: این عملیات در ۹۷۰ هکتار مزارع گندم و ۱۸۰ هکتار مزارع جو اجرایی شده است.
رییس جهاد کشاورزی گرمسار با بیان اینکه جلوگیری از بروز خسارتهای احتمالی ناشی از آفات و تولید محصول مرغوب هدف اصلی از اجرای عملیات مبارزه با آفات در اراضی کشاورزی گرمسار است، تاکید کرد: سطح کل مبارزه با آفت سن مادری و پوره سن در این منطقه ۶ هزار و ۱۵۱ هکتار است.
به گزارش ایرنا، گرمسار در مجموع افزون بر پنج هزار بهرهبردار بخش کشاورزی دارد که از این تعداد یکهزار و ۷۰۰ بهرهبردار گندمکار و یکهزار و ۴۰۰ نفر جوکار هستند.