مطالبات 4 ماهه داروخانههای استان مرکزی از شرکتهای بیمه

ایرنا/ سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مطالبات داروخانههای این استان بیشتر از بیمه تامین اجتماعی است و در مجموع چهار ماه از تمامی بیمهها، طلب دارند.
دکترعلی علیمحمدی افزود: بیمهها مطالبات آذر و دیماه سال گذشته داروخانههای استان را پرداخت کردهاند و چهار ماه بعدی جزو مطالبات بیمههای استان باقیمانده است.
وی بیان کرد: مطالبات داروخانههای استان از بیمهها در بدترین شرایط، ۶ ماه است که برای جلوگیری از زیان واحدهای دارویی، باید بیمهها نسبت به تسویه حساب با داروخانهها اقدام کنند.
تامین ۹۰ درصد از ذخیره دارویی استان
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: ۹۰ درصد ذخیره دارویی استان برای مدت ۶ ماه آینده تامین است و در چرخه توزیع قرار دارد.
دکتر علیمحمدی افزود: کمبود یا فقدان یک دارو در برخی واحدهای داروخانهایی استان که گاهی اوقات به وجود میآید، چالش کشوری است.
وی اظهار کرد: کمبود این داروها بیشتر مربوط به بیماران خاص است و همت دولت بر این است تا در کمترین مدت زمان، نسبت به تامین دارو اقدام کند.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ذخیره دارویی استان مطلوب است و شرکتهای تولیدی و توزیعی دارویی استان در این خصوص مشکلی ندارند.
دکترعلیمحمدی افزود: نگاه دولت، بر این است که هزینه دارو از جیب مردم پرداخت نشود و بیمهها، افزایش ارز دارویی را پرداخت کنند و نگاه تعاملی با دولت داشته باشند.
۲۰ تا ۲۵ درصد مراجعه مردم استان مرکزی به داروخانهها تک نسخهای است
وی بیان کرد: بیشتر مراجعان تک نسخهای به داروخانههای استان مرکزی برای تهیه داروهای خاص، نظیر فشار خون بالا، تیروئید، دیابت و یا انواع قرص مسکن است.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اگر نسخه دارویی مراجعان، تخصصی و پیچیده باشد، مسئول داروخانه، مراجعان را به پزشک معالج و تهیه نسخه هدایت میکند.
۲۳۳ داروخانه در استان فعالیت دارند که از این تعداد ۱۶۰ داروخانه خصوصی و مابقی دولتی و یا زیر نظر نهادهای نظامی هستند.