نماد آخرین خبر

وجود ۹۸ مدرسه دوشیفته شایسته بیرجند نیست

منبع
مهر
بروزرسانی
وجود ۹۸ مدرسه دوشیفته شایسته بیرجند نیست

مهر/ رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی از وجود ۹۸ مدرسه دوشیفته درشهرستان بیرجند خبر داد و گفت: این تعداد مدرسه دو شیفته شایسته این شهرستان نیست.

سید حسن هاشمی در بیست و هفتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی اظهار کرد: هیچ زبانی قادر به تشکر از قشر آینده ساز معلم نیست.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی بیان کرد: جای مرحوم دکتر گنجی و استاد فرزین دو خیر مدرسه ساز خراسان جنوبی در این جشن خالی است.

وی افزود: هر چند این بزرگواران را در بین خود نداریم ولی آثار خیر و نیک آنان در خراسان جنوبی وجود دارد که امیدواریم باقیات صالحات آنان باشد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استان ما یک منطقه معلم خیز است، ادامه داد: در خراسان جنوبی همه موضوعات حتی تجارت نیز ریشه در علم دارد.

هاشمی با تأکید بر اینکه خیرین مدرسه ساز بازوان قدرتمند آموزش در کشور هستند، اظهار کرد: مهمترین استعداد خراسان جنوبی هوش برتر آنان است و رکورد المپیادهای کشور در دست جوانان استان ما است.

وی بیان کرد: افتخار خراسان جنوبی بر این است که دو نفر از وزرای آموزش و پرورش بعد از انقلاب اهل این خطه هستند.

نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی گفت: خیرین مدرسه ساز در خراسان جنوبی بدانند کسانی در این مدارس ساخته شده با همت آنان تحصیل می‌کنند که قابلیت جهانی شدن دارند.

هاشمی افزود: اگر بیرجند قلب فرهنگ و دانش به واسطه ساخت مدرسه شوکتیه است و ۱۲ پدر علم از محصلان این مدرسه هستند باید در ادامه نیز بر همین مسیر حرکت کنیم.

وی افزود: امروز نیز باید با همت خیرین مدرسه ساز مدرسه‌ای مجهز و با امکانات روز و در سطح جهانی بسازیم.

هاشمی تأکید کرد که ۹۸ مدرسه دو شیفته شایسته بیرجند نیست.

مهدی مرتضوی، سرپرست آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: امروزه بهترین و بیشترین سرمایه گذاری، سرمایه گذاری در تربیت نسل آگاه است.

سرپرست آموزش و پرورش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی بیان کرد: در این طرح ۸۵ پروژه در خراسان جنوبی است، گفت: از این تعداد ۷۰ پروژه ۲۰ تا ۸۰ پیشرفت فیزیکی دارد.

مرتضوی افزود: ۱۵ پروژه نیز از ابتدای مهرماه آغاز می‌شود.

وی نهضت مدرسه‌سازی را یک قیام عمومی دانست و تصریح کرد: همان‌گونه که امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ نهضت سوادآموزی را با مشارکت مردمی آغاز کردند، امروز نیز با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی می‌توان کاستی‌های فضاهای آموزشی را برطرف کرد.

مرتضوی همچنین با اشاره به ظرفیت بالای علمی استان گفت: خراسان جنوبی مهد پرورش پدران علم و شخصیت‌های برجسته علمی است و ما وظیفه داریم زمینه تربیت نسل جدیدی از نخبگان را فراهم کنیم.

وی در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره خیرین فقید استان، از تمامی نیک‌اندیشانی که در مسیر مدرسه‌سازی گام برمی‌دارند، قدردانی کرد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today