نماد آخرین خبر

تردد مسافر از پایانه مرزی بیله‌سوار ۵۸ درصد افزایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تردد مسافر از پایانه مرزی بیله‌سوار ۵۸ درصد افزایش یافت

ایرنا/ مدیر پایانه مرزی بیله‌سوار مغان با اشاره به تردد ۱۳ هزار و ۸۳۳ مسافر از پایانه مرزی این شهرستان در فروردین ماه امسال از افزایش ۵۸ درصدی میزان تردد نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

لطف‌الله بابایی اظهار کرد: از این تعداد ۲۳۵ مسافر ایرانی و ۱۳ هزار و ۵۹۸ نفر نیز مسافر خارجی است.

وی با بیان اینکه مسافران ایرانی به‌صورت پیاده و مسافران خارجی با اتوبوس تردد کردند ، افزود: در این مدت ۲۳۴ مسافر ایرانی وارد و یک مسافر ایرانی از مرز بیله‌سوار خارج شده است.

مدیر پایانه مرزی بیله‌سوار مسافران ورودی خارجی از مرز بیله سوار را ۶ هزار و ۶۷۵ نفر برشمرد و ادامه داد: در یک ماه گذشته حدود هفت هزار مسافر خارجی از مرز بیله‌سوار خارج شدند.

بابایی گفت: در این مدت بیش از ۱۳ هزار دستگاه وسیله نقلیه از پایانه مرزی بیله‌سوار ترد کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۲ هزار و ۲۳۳ دستگاه وسیله نقلیه از مرز بیله سوار تردد کرده بودند ، شاهد افزایش ۱۲ درصدی هستیم.

به گفته وی، در فروردین ماه امسال ۱۳ هزار و ۴۲۲ دستگاه کامیون از مرز بیله‌سوار تردد کرده‌اند.

مدیر پایانه مرزی بیله‌سوار همچنین تردد ۳۰۷ دستگاه اتوبوس در یک ماه گذشته از مرز بیله‌سوار را یادآور شد و اظهار کرد: در مدت مشابه سال قبل ۲۴۶ دستگاه اتوبوس از مرز تردد کردند که در یک ماه گذشته افزایش ۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.

بیله‌سوار مغان در ۱۶۵ کیلومتری شمال اردبیل و در همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است. گمرک و پایانه مرزی این شهرستان تنها گذرگاه فعال مرزی استان اردبیل است.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today