نماد آخرین خبر

افزون بر ۶۸ هزار مجوز کسب و کار در خراسان شمالی صادر شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
افزون بر ۶۸ هزار مجوز کسب و کار در خراسان شمالی صادر شد

ایرنا/ بجنورد-ایرنا- مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خراسان شمالی گفت: ۷۹ هزار و ۳۱۳ درخواست مجوز پارسال در درگاه ملی مجوزهای استان ثبت و از این تعداد ۶۸ هزار و ۱۴۷ مورد منجر به صدور مجوز شد.

محمد رحمانی روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شمار صدور مجوزها در سال گذشته نسبت به سال ماقبل بیش از سه برابر افزایش دارد.

وی خاطرنشان کرد: هشت هزار و ۱۷۸ مورد از درخواست‌ها در سال گذشته رد و ۷۶۸ مورد با انصراف متقاضیان روبه رو و ۱۱۵ مورد نیز منجر به ابطال شد.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خراسان شمالی افزود: میانگین زمان صدور مجوز در این استان از ۱۰ روز در سال ۱۴۰۲ به چهار روز در سال ۴۰۳ کاهش‌ یافته است همچنین ۹۶.۱ درصد از مجوزها در مدت قانونی و مابقی خارج از مهلت قانونی صادر شد.

وی اظهار کرد: بر اساس گزارش سالانه درگاه ملی مجوزها از درصد صدور به کل درخواست‌ها از بین ۳۱ استان کشور این استان در رتبه چهارم قرار دارد که بر اساس پایش درگاه ملی مجوزها در این استان به ترتیب، اتاق اصناف، اداره کل راه و شهرسازی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان جهاد کشاورزی بیشترین صدور مجوزها در این استان را دارند.

زمینه‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری در استان

رحمانی در بخش دیگر سخنان خود درباره زمینه‌های سرمایه‌گذاری در استان گفت: با شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری که در سال‌های گذشته انجام شده، زمینه‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف استان بویژه حوزه کشاورزی و دامداری و صنایع وابسته و حوزه های صنعت و گردشگری و خدمات وجود دارد.

وی درباره اقدامات انجام شده برای حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید گفت: یکی از اقدامات برای حمایت از سرمایه‌گذاران برگزاری جلسات منظم هر هفته پنجره واحد خدمات سرمایه‌گذاری در محل مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان در اداره کل امور اقتصادی و دارایی است.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خراسان شمالی اظهار کرد: این نشست با حضور نمایندگان نام الاختیار ۲۱ دستگاه برای تسریع و تسهیل صدور مجوز و همچنین پیگیری برای جلب سرمایه‌گذاران خارجی و جذب و ورود سرمایه برای طرح‌های مختلف برگزار می‌شود.

وی، پیگیری برای اخذ معافیت برای مناطق کمتر توسعه یافته و تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری بی‌نام برای جذب سرمایه‌ بخش خصوصی در استان را از دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه عنوان کرد.

ضعف سرمایه‌گذاری در استان

رحمانی با اشاره به ضعیف بودن سرمایه‌گذاری در استان گفت: بخشی از این مشکل مربوط به علت ضعف در زیر ساخت‌های استان است.

وی تصریح کرد: زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله راه ارتباطی ریلی، هوایی و جاده‌ای مناسب نیست که این مشکل با تلاش‌های مسئولان استان در حال رفع شدن است.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خراسان شمالی افزود: پرداخت تسهیلات با نرخ ترجیحی و قرض‌الحسنه به فعالان حقوقی و حقیقی در بخش های مختلف اقتصادی و صدور بدون محدود مجوزها و حذف امضاهای طلایی از مشوق‌ها برای جذب سرمایه‌گذار است.

وی خاطرنشان کرد: معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری بی‌نام از ظرفیت‌های بکر صنعتی و کشاورزی و گردشگری استان از دیگر مشوق‌های سرمایه‌گذاری در این استان است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today