نماد آخرین خبر

امام جمعه ایلام: خلیج فارس نماد تمدن و هویت ایرانی است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
امام جمعه ایلام: خلیج فارس نماد تمدن و هویت ایرانی است

ایرنا/ امام جمعه ایلام با تأکید بر این که خلیج فارس همواره فارس بوده و خواهد ماند، برخی اخبار مبنی بر تحرکات ترامپ با هدف تغییر نام این منطقه راهبردی را طنزی سیاسی و تلاشی بی‌ارزش برای کتمان شکست‌های آمریکا در منطقه دانست.  

حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار، در واکنش به این ادعاها از سوی رئیس‌جمهور آمریکا درباره تغییر نام خلیج فارس اظهار کرد که این اقدام هیچ ارزش حقوقی و سیاسی ندارد و تنها برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های مفتضحانه آمریکا در منطقه مطرح می‌شود.

وی افزود که خلیج فارس نماد تمدن و هویت ایرانی است و این نام پرافتخار در تاریخ جهان ماندگار خواهد بود.

امام جمعه ایلام با اشاره به اهمیت تاریخی و موقعیت راهبردی خلیج فارس، یادآور شد که همه ملت‌های منطقه و جهان به این حقیقت تاریخی واقف هستند و چنین ادعاهای بی‌پایه و اساس نمی‌تواند کوچک‌ترین خللی بر این واقعیت وارد کند.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار همچنین درباره هرگونه اقدام آمریکا برای ایجاد ناامنی در منطقه هشدار داد و اظهار کرد: اگر آمریکا بخواهد حماقتی مرتکب شود، در همان لحظه های نخست درگیری، نابودی خود را امضا خواهد کرد و حضور ملت‌های مقاوم منطقه، پایان هرگونه تجاوزگری خواهد بود.

وی تأکید کرد که خلیج فارس همیشه فارس بوده و خواهد ماند و این نام پرآوازه، یادگار تمدن بزرگ ایرانی است که همواره در تاریخ منطقه و جهان نقش آفرینی کرده است.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر