استاندار: پروژههای بیمارستانی اردبیل در اولویت پیگیریهای اعتباری است

ایرنا/ استاندار اردبیل گفت: تکمیل پروژههای بیمارستانی در اولویت پیگیریهای اعتباری بخش درمان این استان است.
مسعود امامی یگانه روز شنبه در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی با اشاره به پروژههای بیمارستانی در حال اجرای استان از جمله بیمارستان نجفزاده اظهار کرد: با نشاندار کردن مالیاتی پروژهها، اعتبارات مصوب به صورت ۱۰۰ درصدی تخصیص مییابد که این کار در خصوص بیمارستان نجفزاده انجام شده است.
وی بیان کرد: با توجه به پیگیری ویژه طرحهای بیمارستان و درمانی، اجرای پروژههای بیمارستانی در اولویت پیگیریهای اعتباری این حوزه قرار دارد.
استاندار اردبیل موتور محرکه هر جامعهای را نیروی انسانی ذکر کرد و گفت: برای تأثیرگذاری بهتر سرمایه انسانی در جامعه، لازم است همه حوزههای مرتبط برای آگاهیبخشی، اطلاعرسانی و آموزش عمومی اهتمام کنند.
وی با بیان اینکه در تحقق سلامت عمومی در جامعه تمام دستگاهها نقش دارند، افزود: با ارتقای شاخص سلامت در استان اردبیل از سنگینی بار حوزه درمان کاسته میشود.
امامی یگانه به مباحث مطرح در حوزه بهداشت و درمان از جمله دفع پسماندهای بیمارستانی، اجرایی کردن ایده شهر سالم، ارتقای کیفیت پخت نان و تدوین سند توسعه سلامت استان اردبیل اشاره کرد و خواستار برگزاری نشستهای تخصصی برای رفع ناهماهنگیها و پیگیری این موضوعات شد.
تامین امنیت در گرو آموزش بهینه است
استاندار اردبیل با تاکید بر لزوم توجه به موضوع آموزش سلامت به مردم گفت: باید تمامی دستگاه های اجرایی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی به این موضوع ورود پیدا کنند.
امامی یگانه اظهار داشت: اگر آموزش، مطلوب و بهینه باشد تامین سلامت اتفاق می افتد و سرمایه انسانی به عنوان محور توسعه پایدار حفظ می شود، بنابراین لازم است تمامی دستگاههای اجرایی از جمله صداوسیما، سازمان تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد، ارگان های حمایتی، بخش خصوصی، خیرین، رسانه ها و فضای مجازی در این حوزه احساس مسئولیت کنند.
استاندار اردبیل همچنین از پیگیری جذب نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان خبر داد و افزود: پیگیری مجوزهای استخدامی در این حوزه از طریق معاون امور اداری و استخدامی کشور انجام شده است.
موضوع شهر سالم در اولویت برنامه های دانشگاه علوم پزشکی اردبیل است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در این جلسه گفت: شورای سلامت و امنیت غذایی به منظور تامین و حفظ و ارتقای سلامت، فراهم شدن شرایط دسترسی و برخورداری از سبد غذایی سالم و به عنوان مرجع اصلی سیاستگذاری و امنیت غذایی استان است.
دکتر بهزاد داورنیا با اشاره به اولویتهای اساسی دانشگاه در حوزه درمان تصریح کرد: پروژههای عمرانی دانشگاه از جمله بیمارستان نجفزاده اردبیل، بیمارستان سینای اردبیل، پروژه الحاقیه بیمارستان ولیعصر مشگینشهر و بیمارستان فوق تخصصی خیّرساز قلب اردبیل به عنوان پروژههایی است که در صدر پیگیری های جدی دانشگاه قرار دارد.
وی توجه جدی به موضوع شهر سالم را از رویکردهای مهم دانشگاه دانست و تاکید کرد: تمرکز بر روی شهر سالم زمینه ساز کاهش بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های غیرواگیر است.
دکتر اسماعیل فرزانه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل هم با اشاره به کمبود شدید فضای درمانی در استان گفت: حوزه درمان در استان از بابت فضای فیزیکی نسبت به جمعیت، دارای کمبود اساسی است و بعضا شاهد استفاده از تخت های اکسترا در بیمارستان ها بخ دلیل شلوغی زیاد می شویم.
وی افزود: برای برون رفت از این وضعیت، مشارکت جمعی تمامی دستگاه های اجرایی ضرورت دارد و لازم است هم در پیگیری پروژه های بیمارستانی از جمله بیمارستان نجفزاده اردبیل و هم در حوزه تجهیزات پزشکی اقدامات اساسی صورت بگیرد.