نماد آخرین خبر

کلیساهای اهواز و آبادان ظرفیت‌های بسیار خوبی برای رونق گردشگری دارند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کلیساهای اهواز و آبادان ظرفیت‌های بسیار خوبی برای رونق گردشگری دارند

ایسنا/ نماینده ارمنی‌های اصفهان و جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی گفت: کلیساها و آرامستان‌های ارمنی‌های اهواز و آبادان و به‌خصوص کلیسای آبادان ظرفیت‌های بسیار خوبی برای جذب توریست و رونق گردشگری دارند. 

گقارد منصوریان، نماینده ارمنی‌های اصفهان و جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شهرهای اهواز و آبادان با توجه به سابقه سکونت ارامنه از مهمترین شهرهای ارمنی‌نشین کشور هستند.

نماینده ارمنی‌های اصفهان و جنوب کشور به مجلس شورای اسلامی افزود: از ۲ کلیسا در اهواز و ۲ کلیسا در آبادان و آرامستان‌ها و املاک شورای خلیفه‌گری بازدید کرده و پتانسیل‌های گردشگری این مکان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

او تصریح کرد: خوشبختانه کلیسای آبادان مرمت شده اما کلیسای اهواز نیاز به مرمت دارد. همچنین آرامستان‌ها نیاز به رسیدگی دارند.

منصوریان با بیان اینکه فضابندی و محدوده‌های آرامستان‌ها باید برای گردشگری منظم و مهیا شوند گفت: شورای خلیفه‌گری در نظر دارد تا در ماه‌های آتی ظرفیت گردشگری کلیساها و آرامستان‌ها را بررسی کند.

او با اشاره به اینکه در گردشگری باید تمامی ظرفیت‌ها مورد توجه قرار گیرد گفت: یکی از مهمترین راه‌های تامین هزینه و بودجه صنعت گردشگری است.

نماینده ارمنی‌های اصفهان و جنوب کشور در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید به دیگر ظرفیت‌های استان خوزستان که دارای منابع عظیم نفت و گاز و تامین‌کننده بودجه کشور است توجه شود، خاطرنشان کرد: گردشگری استان خوزستان باید ساماندهی و مدیریت شود که خوشبختانه با مدیریت خوب دکتر محمد جوروند، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، این کار در حال انجام است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره