نماد آخرین خبر

۲ کامیون حاوی قاچاق کالا در سرخه توقیف شد

منبع
مهر
بروزرسانی
۲ کامیون حاوی قاچاق کالا در سرخه توقیف شد

مهر/ جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان از توقیف دو کامیون بار قاچاق توسط پلیس سرخه خبر داد و گفت: متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ سید علی میر احمدی با بیان اینکه مأموران ایست بازرسی سرخه هنگام گشت زنی متوجه دو کامیون مشکوک شدند، ابراز داشت: این کامیون‌ها متوقف و از آن بازرسی شد.

وی افزود: با توجه به اینکه کامیون‌ها دارای کالا فاقد مدارک قانونی بودند لذا قاچاق محسوب می‌شوند لذا توقیف شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه در کامیون اول انواع عطر، ادکلن و ماسک مو زنانه کشف شد، بیان کرد: در بار خودرو دیگر نیز نوشیدنی انرژی‌ها وجود داشت.

میر احمدی با بیان اینکه ارزش کالاهای کشف شده شش میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برآورد می‌شود، تصریح کرد: متخلفان نیز دستگیر و به مراجع قضائی ارجاع یافتند.

وی افزود: برای رعایت حقوق مصرف کنندگان و حمایت از تولید کنندگان پلیس امنیت اقتصادی استان سمنان به دقت محورها را رصد و اجازه تردد محموله‌ها قاچاق را نمی‌دهد.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today