نماد آخرین خبر

کاوش در دشت کاهو و ارائه نقشه‌های دقیق پروژه پیش نیاز بررسی تله‌کابین تاق‌بستان است

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
کاوش در دشت کاهو و ارائه نقشه‌های دقیق پروژه پیش نیاز بررسی تله‌کابین تاق‌بستان است

صدا و سیما/ مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای انجام گمانه‌زنی و کاوش باستان‌شناسی در محوطه پارینه‌سنگی دشت کاهو به منظور بررسی امکان اجرای پروژه تله‌کابین تاق بستان خبر داد.

داریوش فرمانی بیان کرد: طرح احداث تله‌کابین تاق‌بستان در ۲ دهه گذشته بار‌ها از سوی مسئولان استانی و شهرداری مطرح شده، اما به دلیل ملاحظات میراث‌فرهنگی به نتیجه نرسیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه با اشاره به پیگیری‌های اخیر در سطح وزارت میراث‌فرهنگی و بازدید استاندار و جمعی از مسئولان از محل پروژه، افزود: با توجه به قرارگیری بخشی از پایه‌های تله‌کابین در دشت کاهو، مقرر شد کاوش و گمانه‌زنی باستان‌شناسی برای تعیین عرصه و حریم این محوطه تاریخی انجام شود.

او با بیان اینکه این کاوش به اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تا ۲ میلیارد تومان نیاز دارد، گفت: با توجه به نبود اعتبار کافی در اداره‌کل میراث‌فرهنگی، شهرداری کرمانشاه تأمین این هزینه را بر عهده گرفته است.

فرمانی تأکید کرد: پس از انجام گمانه‌زنی، کارشناسان و ارزیابان وزارتخانه یا ارزیابان جهانی برای بررسی تأثیرات پروژه بر ثبت جهانی تاق بستان به کرمانشاه اعزام خواهند شد. شهرداری موظف است نقشه کامل پروژه را با جزئیات مبدأ و مقصد ارائه دهد تا به وزارتخانه ارسال شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه تصریح کرد: نظر نهایی در خصوص تله‌کابین با لحاظ کردن جمیع جهات و نظر مراکز تصمیم گیری در وزارت میراث‌فرهنگی و استان اتخاذ خواهد شد.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today