نماد آخرین خبر

حضور تیم سیار انتقال خون کرمانشاه در کنگاور

منبع
مهر
بروزرسانی
حضور تیم سیار انتقال خون کرمانشاه در کنگاور

مهر/ مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از استقرار تیم سیار این اداره‌کل در شهرستان کنگاور در روز چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.

مریم میرزاده با بیان اینکه تیم سیار انتقال خون این اداره‌کل روز چهارشنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ در شهرستان کنگاور مستقر خواهد شد، از عموم مردم این شهرستان برای حضور در این اقدام نیکوکارانه دعوت کرد.

وی با اشاره به اهمیت اهدای خون در نجات جان بیماران و نیاز مستمر مراکز درمانی به خون سالم، گفت: تیم سیار اداره‌کل انتقال خون کرمانشاه، روز چهارشنبه ۲۴ فروردین، از ساعت ۸ صبح در محل مرکز خونگیری شهرستان کنگاور، واقع در جنب بیمارستان شهید چمران، آماده دریافت خون‌های اهدایی از همشهریان عزیز خواهد بود.

مدیرکل انتقال خون کرمانشاه با تأکید بر اهمیت آمادگی جسمی قبل از اهدای خون، توصیه کرد: شهروندان محترم پیش از مراجعه، دو لیوان آب بنوشند تا فرآیند اهدای خون به‌صورت ایمن و مؤثر انجام شود.

میرزاده با تقدیر از مردم نیکوکار و مسئولیت‌پذیر شهرستان کنگاور، مشارکت در اهدای خون را گامی مهم در نجات جان بیماران دانست و افزود: امید داریم با حضور پرشور مردم در این برنامه، بتوانیم نیازهای خونی مراکز درمانی استان را به نحو مطلوب‌تری پاسخ دهیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: افرادی که قصد اهدای خون دارند لازم است کارت ملی خود را به همراه داشته باشند تا فرآیند پذیرش به‌صورت کامل انجام شود.

این اقدام در راستای گسترش فرهنگ اهدای خون داوطلبانه، تأمین پایدار ذخایر خونی و تسهیل دسترسی ساکنان شهرستان‌های مختلف استان به خدمات انتقال خون انجام می‌شود.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today