نماد آخرین خبر

اختصاص ۱۵۰ میلیون تومان برای تبدیل بشرویه به کانون دوچرخه‌سواری

منبع
مهر
بروزرسانی
اختصاص ۱۵۰ میلیون تومان برای تبدیل بشرویه به کانون دوچرخه‌سواری

مهر/ سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی، بشرویه را دارای پتانسیل تبدیل شدن به قطب دوچرخه‌سواری ایران دانست و با اعطای ۱۵۰میلیون تومان اعتبار ازحمایت ویژه به این شهرستان خبرداد.

مهدی قناد در دیدار صمیمی با اعضای هیئت دوچرخه‌سواری شهرستان بشرویه، با ابراز خرسندی از فعالیت‌های این هیئت، پتانسیل بالای خراسان جنوبی برای تبدیل شدن به مهد دوچرخه‌سواری کشور را مورد تأکید قرار داد.

وی شهرستان بشرویه را به عنوان یکی از شهرستان‌های پیشرو در این زمینه معرفی کرد که می‌تواند گوی سبقت را از سایر شهرستان‌های خراسان جنوبی برباید.

قناد در این دیدار، اقدام تحسین‌برانگیز یک مادر در دویدن در کنار دختر دوچرخه‌سوار خود را نمادی از عشق مادری و همراهی خانواده دانست و از این حرکت بزرگ تقدیر کرد.

همچنین، وی در این دیدار، قول اعطای ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار ویژه به هیئت دوچرخه‌سواری شهرستان بشرویه را داد تا با اختصاص این مبلغ به توسعه و پیشرفت این رشته ورزشی در این منطقه کمک شود.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today