نماد آخرین خبر

تدارک ۳۲ رویداد برای نکوداشت هفته میراث فرهنگی در اردبیل

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تدارک ۳۲ رویداد برای نکوداشت هفته میراث فرهنگی در اردبیل

ایرنا/ معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث‌ فرهنگی ، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل از تهیه ۳۲ رویداد برای گرامیداشت ۲۸ اردیبهشت ماه روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث‌ فرهنگی در این استان خبر داد. 

علیرضا دباغ عبداللهی روز چهارشنبه اظهار کرد: برنامه‌های هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها در مجموعه تاریخی و جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی، موزه باستان‌شناسی ، موزه شهرداری و دانشگاه محقق اردبیلی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: همزمان با ۲۸ اردیبهشت ماه روز جهانی موزه‌ها بازدید از موزه‌های استان اردبیل برای عموم علاقه‌مندان رایگان خواهد بود و برنامه‌های با همکاری موزه‌های نهادهای دیگر و مجموعه‌داران بخش خصوصی برگزار خواهد شد.

وی از جمله رویدادهای مهم مناسبت‌های یاد شده در استان اردبیل را نشست تخصصی روز جهانی موزه‌ها، برپایی نمایشگاه آثار کمتر دیده شده موزه‌های استان، آغاز به کار رسمی دبیرخانه دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها، تور رایگان موزه‌گردی برای کودکان و بهره‌برداری از موزه خصوصی خانه روستایی ذکر کرد.

موزه‌های استان اردبیل از مکان‌های قابل توجه و مورد علاقه گردشگران و مسافران این استان است و در تعطیلات نوروز امسال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از موزه‌ها بازدید کردند.

استان اردبیل با جاذبه‌های گردشگری طبیعی، تاریخی، اقتصادی و مذهبی در ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده و از مقاصد اصلی گردشگران داخلی و خارجی است.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر