نماد آخرین خبر

معاون استاندار زنجان: پیامدهای کاهش جمعیت برای جامعه تبیین شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
معاون استاندار زنجان: پیامدهای کاهش جمعیت برای جامعه تبیین شود

ایرنا/ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: اساتید روانشناسی و جامعه‌شناسی، پیامدهای روانشناختی و جامعه‌شناختی کاهش جمعیت را برای جامعه تحلیل و تبیین کنند.

علی صادقی در همایش ملی جوانان، ازدواج و خانواده،‌ افزود: موضوع جمعیت در جامعه ایرانی طی سال های گذشته دچار تغییرات فرهنگی و اجتماعی شده است.

صادقی گفت: در دهه ۶۰،‌ افزایش جمعیت باعث شد مدارس با کمبود معلم و کلاس‌های پرجمعیت مواجه شوند که خیرین مدرسه‌ساز وارد میدان ‌شدند و اقداماتی را در این خصوص انجام دادند.

وی به تاثیر شعارهای مربوط به کاهش فرزندآوری در دهه ۷۰ اشاره کرد و گفت: در این دهه شعار «فرزند کمتر - زندگی بهتر و دو بچه کافی است» بسیار ترویج و حتی در فیلم‌ها و سریال‌ها به آن پرداخته شد.

معاون استاندار زنجان گفت: در نتیجه این شعارها، اکنون جمعیت کشور رو به پیری رفته است و هم اکنون برعکس آن دوران بر افزایش تعداد فرزندان تأکید می‌شود تا نشاط و شادابی جامعه حفظ شود.

صادقی افزود: در گذشته سیاست‌های محدود کننده جمعیت اجرا شد و اکنون با مشکلاتی مانند کمبود نیروی کار و تغییر در ترکیب جمعیت مواجه شده‌ایم.

وی با بیان اینکه هم اکنون در استان زنجان اعلام شد که تعداد دانش‌آموزان ورودی به مقطع ابتدایی نسبت به سال قبل نصف شده است، اضافه کرد: این آمار نشان‌ دهنده کاهش جمعیت جوان استان و بسیار نگران کننده است و باید تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده شود.

ارسال ۱۸۲ مقاله به همایش ملی جوانان، ازدواج و خانواده

دبیر همایش ملی، ازدواج و خانواده به تلاش‌های دبیرخانه همایش برای برگزاری این رخداد اشاره کرد و گفت: با استقرار دبیرخانه همایش در دانشکده علوم انسانی،موضوعات اصلی همایش در هفت محور منتشر و دریافت مقالات از اردیبهشت ماه‌ سال گذشته آغاز شد.

ذکر اله مروتی افزود: محورهای همایش شامل عوامل اجتماعی مرتبط با ازدواج و جوانان، ازدواج و مشاوره، مشکلات نوظهور مرتبط با ازدواج جوانان، تغییرات در سنت ها و شیوه های ازدواج، خانواده ایرانی در بستر گذار جمعیتی، مسائل روانشناختی مرتبط با آسیب‌های ازدواج و ازدواج، خانواده و فرزندآوری ذکر کرد.

مروتی افزود: حدود ۱۸۲ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال و از این تعداد، ۱۳۰ مقاله پذیرفته شد.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر