نماد آخرین خبر

وزیر نیرو: دولت برنامه‌های گسترده‌ای برای پیشرفت کرمانشاه دارد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
وزیر نیرو: دولت برنامه‌های گسترده‌ای برای پیشرفت کرمانشاه دارد

ایرنا/ وزیر نیرو با بیان اینکه با تشخیص رییس جمهور به کرمانشاه آمده‌ایم و با استقبال بسیار خوبی مواجه شدیم، گفت: من اطمینان دارم که این سفر برای مردم کرمانشاه پیامدهای مثبتی خواهد داشت؛ آمده‌ایم که به مردم بگوییم دولت برای پیشرفت استان برنامه‌های گسترده‌ای در دست دارد.

عباس علی‌آبادی روز چهارشنبه در بدو ورود به استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران در فرودگاه افزود: برنامه من برای سفر به کرمانشاه در درجه اول عرض سلام و ادب خدمت مردم شریف کرمانشاه، بازدید از استان و عرض خسته نباشید به همکارانم در حوزه وزارت نیرو است.

وی با بیان اینکه برای افتتاح برخی از پروژه ها در کرمانشاه آماده هستیم، ادامه داد: باید آماده باشیم تا با کمک همدیگر تابستان را به خوبی پشت سر بگذاریم؛ طرح هایی در حوزه آب و برق در استان وجود دارد که ابتدا از آنها بازدید به عمل می آوریم و اگر این طرح ها آماده باشد افتتاح خواهیم کرد.

علی‌آبادی گفت: سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت به استان کرمانشاه برای مردم این استان پیامدهای مثبتی در پی خواهد داشت؛ آمده ایم که به مردم بگوییم که برنامه‌های گسترده ای برای پیشرفت و پیشبرد اهداف در کرمانشاه در دست است و مردم نتایج آنها را خواهند دید، باید صبور باشیم و با صبر و همدلی ایران را بهتر از گذشته خواهیم کرد.

۴ پروژه مهم آب‌وبرق کرمانشاه با حضور رئیس جمهور افتتاح می‌شود

وزیر نیرو همچنین روز گذشته اعلام کرد که چهار پروژه مهم آب و برق در جریان سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان کرمانشاه با اعتباری افزون بر ۳.۵ همت افتتاح می‌شود.

علی‌آبادی در خصوص جزئیات این سفر، گفت: در این سفر چندین طرح حیاتی در حوزه برق و آب با مجموع اعتبار بیش از سه‌هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد که نقش مهمی در افزایش تاب‌آوری، بهبود کیفیت خدمات، اشتغال‌زایی و توسعه مناطق مرزی خواهد داشت.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین این پروژه‌ها، احداث پُست ۴۰۰ کیلوولت شهدای بازیدراز و توسعه دو فیدر خط ۲۳۰ کیلوولت سرپل‌ذهاب به همراه خطوط ارتباطی مربوطه است که با هدف افزایش پایداری شبکه انتقال برق، تأمین برق طرح‌های گرمسیری و فراهم‌سازی زیرساخت لازم اجرا شده است. این پروژه با اعتباری افزون بر یک‌هزار و ۵۴۰ میلیارد تومان، نقش راهبردی در پایداری شبکه برق منطقه و ارزآوری کشور ایفا خواهد کرد.

وزیر نیرو در ادامه به پروژه فاز اول شبکه آبیاری و زهکشی سد تنگ حمام به وسعت ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار در شهرستان قصرشیرین اشاره کرد و گفت: این طرح با اعتبار یک‌هزار و ۱۲۷ میلیارد تومان در راستای توسعه اراضی کشاورزی دشت قصرشیرین، کاهش اثرات خشکسالی، تأمین آب شرب و صنعتی و افزایش بهره‌وری آب اجرا شده است، همچنین از نظر اجتماعی موجب جلوگیری از مهاجرت روستاییان، ایجاد اشتغال در مناطق محروم و ممانعت از خروج آب از کشور خواهد شد.

علی‌آبادی، تصفیه‌خانه فاضلاب شهر تازه‌آباد در شهرستان ثلاث باباجانی را از دیگر طرح‌های مهم این سفر برشمرد و تصریح‌کرد: با بهره‌برداری از این تصفیه‌خانه که جمعیتی حدود ۲۰ هزار نفر را تا پایان افق طرح (۱۴۱۰) پوشش می‌دهد، گام مهمی در حفاظت از محیط زیست و ارتقای سطح بهداشت عمومی منطقه برداشته خواهد شد و برای این پروژه ۷۴۵ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی همچنین گفت: طرح آبرسانی به مجتمع ۱۵ روستایی بانی عزیز و میرآباد نیز با هدف تأمین آب شرب بیش از چهار هزار نفر از روستاییان شهرستان ثلاث باباجانی و با اعتباری بالغ بر ۱۳۸ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد که در راستای ارتقای سطح زندگی مردم این مناطق مرزی بسیار حائز اهمیت است.

وزیر نیرو در پایان تأکید کرد: تحقق این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم دولت برای توسعه متوازن، بهبود زیرساخت‌ها و توجه ویژه به مناطق مرزی و کمتر برخوردار است.

رئیس جمهور و ۱۰ عضو هیات دولت چهارشنبه و پنجشنبه ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه میهمان مردم کرمانشاه هستند.

دیدار با مردم استان، نشست با نخبگان و فرهیختگان، نشست با فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران، حضور در جلسه توسعه عدالت اجتماعی، دیدار با فعالان سیاسی و اجتماعی و حضور در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمانشاه از جمله برنامه های رئیس جمهور در این سفر است.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر