لطیفی: شهید رئیسی نماد مدیریت جهادی و خدمت صادقانه بود

ایرنا/ ایلام- ایرنا - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی دولت سیزدهم، با اشاره به ویژگیهای اخلاقی، معنوی و مدیریتی شهید جمهور، گفت که شهید آیتالله رئیسی با ایمان به خدا، مردم، ولایت و آرمانهای انقلاب اسلامی، الگویی بینظیر از مدیریت جهادی و خدمت بیمنت بود.
به گزارش ایرنا، میثم لطیفی روز شنبه در آیین نخستین سالگرد شهادت آیتالله رئیسی و شهدای خدمت در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) شهر ایلام به تشریح ویژگیهای شهید جمهور پرداخت و اظهار کرد که رهبر معظم انقلاب اسلامی در یک سال گذشته بیش از ۱۱۰ ویژگی اخلاقی و معنوی برای این شهید بزرگوار برشمردهاند که نشاندهنده عظمت شخصیت ایشان است.
وی با اشاره به پیشینه خانوادگی شهید رئیسی، گفت: ایشان در خانوادهای عالم، متدین و از نظر اقتصادی متوسط در محله «نوقان» مشهد رشد کردند، پدرشان را در کودکی از دست دادند و بهعنوان یتیم پرورش یافت، اما این محدودیتها مانع رشد معنوی و علمی ایشان نشد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی دولت سیزدهم با بیان خاطرههایی از دوران جوانی شهید رئیسی، افزود: وی شاگرد شهید آیتالله قدوسی بودند و پس از انقلاب با روحیه انقلابی و پرشور وارد عرصه قضا شدند، تواضع و فروتنی از ویژگیهای بارز ایشان بود که حتی با افزایش مسئولیتها، بیشتر نمود پیدا کرد.
لطیفی به سنت معنوی شهید رئیسی در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: هر سهشنبه در دفتر کارشان، جلسه دعای توسل برگزار میشد، ایشان از ابتدای دعا به شدت گریه میکردند و این نشاندهنده عمق ایمان و ارتباطشان با خداوند و اهلبیت(ع) بود.
وی در پایان با اشاره به پایههای ایمانی شهید رئیسی، توضیح داد: ایمان به خدا و نماز با خلوص و طمأنینه، ایمان به اهلبیت(ع) و عشق به زیارت و توسل، ایمان به مردم و خدمتگزاری بیمنّت و ایمان به ولایت، انقلاب و پایبندی به آرمانهای امام خمینی (ره) چهار ویژگی مهم و بارز وی بود.
شهید رئیسی نماد مدیریت جهادی و ایمان عملی بود
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی دولت سیزدهم با تشریح خاطرههایی از شهید رئیسی تأکید کرد: وی در تمام عرصهها از سفر اربعین تا مدیریت بحران کرونا، الگویی کامل از مدیر انقلابی و خدمتگزار مردم بود که ایمان را در عمل به نمایش گذاشت.
لطیفی ادامه داد که دو روز پیش از اربعین برای اخذ مجوز سفر به خدمت شهید رئیسی رسیدم، ایشان با تأکید بر اهمیت خدمت رسانی گفتند که آقای لطیفی صبح اربعین بروید زیارت کنید و عصر همان روز بازگردید، من توفیق حضور ندارم، اما شما در آنجا برای ما هم دعا کنید و مهمتر اینکه کار مردم را معطل نگذارید.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی معتقد بود خدمت به مردم عین عبادت است، یادآور شد ایمان به توانمندی ملی و پیشرفت کشور و پایبندی عملی به رهنمودهای رهبری شاخصههای مهم و بارز شهید آیت الله رئیسی یود.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی دولت سیزدهم با اشاره به پیوند ویژه شهید رئیسی با رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: وی پس از هر دیدار با رهبر انقلاب، نکات مطرح شده را در جلسات دولت پیگیری میکرد، یکبار که یکی از همکاران از هماهنگی میان رهبری و دولت سخن گفت، شهید رئیسی تصحیح کردند که در نظام ما فقط یک آهنگ وجود دارد و آن نظر ولی فقیه است، ما سربازان ایشان هستیم.
لطیفی به یکی دیگر از ویژگیهای مدیریتی شهید رئیسی اشاره کرد و گفت که در بحران قطعی برق، ایشان بهصورت ویژه پیگیر مشکلات تولیدکنندگان بودند و تأکید داشتند که برنامهریزی قطع برق باید با هماهنگی کامل واحدهای تولیدی انجام شود تا خسارت به دستگاهها و مواد اولیه وارد نشود.
وی با تأکید بر ضرورت الگوگیری از سیره شهید رئیسی گفت: مدیریت جهادی، تواضع و خدمتگزاری بیچشمداشت از دیگر ویژگیهای برجسته این شهید بزرگوار بود که باید در تمام سطوح مدیریتی کشور ترویج شود.
لطیفی تصریح کرد: باور و اراده رئیسی در شرایط دشوار اقتصادی، با تکیه بر ایمان و اعتماد به مردم، موجب شد پروژههای نیمهتمام کشور فعال و امید به حل مشکلات زنده شود.
وی از جایگاه ویژه شهید آیتالله رئیسی در مدیریت جهادی دولت یاد کرد و گفت: در آغاز دولت سیزدهم جمعی از مدیران دور هم جمع شدیم و درباره شرایط سخت کشور بحث کردیم، بنده نیز عنوان کردم هرکس وارد این عرصه شود با دشواریهای جدی مواجه خواهد شد اما شهید رئیسی با اعتقاد و ایمان راسخ به هدف، آماده پذیرش این مسئولیت خطیر شد و باور داشت که سنتهای الهی شامل کسانی میشود که برای خدا و مردم از جان و دل مایه میگذارند.
لطیفی با بیان اینکه یکی از سیاستهای اصلی دولت سیزدهم و شهید رئیسی، آغاز نکردن پروژههای جدید و تمرکز بر تکمیل طرحهای نیمهتمام بود، گفت: با دستور رئیس جمهور، گروههایی برای شناسایی و احصا پروژههای ناتمام در هر استان تشکیل شد و حتی سفر دوم رئیسجمهور به هر استان منوط به تکمیل این پروژهها شد، شهید رئیسی میفرمودند نباید به دنبال افتتاحهای نمادین باشیم، بلکه باید گره از کار مردم باز کنیم.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی دولت سیزدهم ابراز کرد که شهید رئیسی کارهای طاقتفرسا و حتی غیرممکن را به مردم واگذار میکرد و میگفت با مشارکت مردم، همه مشکلات حلشدنی است.
لطیفی به روحیه جهادی و بهرهگیری بینظیر از ظرفیت مردمی تاکید کرد و گفت: در موضوع تعزیرات حکومتی و تنظیم بازار، وقتی برخی مسئولان درخواست استخدام نیرو و تامین امکانات کردند، شهید رئیسی تاکید کرد ابتدا باید از توان مردمی، بسیج، سپاه و حتی اصناف بهره ببریم و آنها را وارد میدان کنیم، وی معتقد بود اصناف بهترین شناخت را از شرایط بازار دارند و در مواقع ضروری باید از ظرفیتهای مردمی استفاده کرد.
لطیفی خاطرنشان کرد: شهید رئیسی به کار و مدیریت خستگیناپذیر، تکریم مردم، پیگیری همیشگی و روحیه خدمتگزاری شناخته میشد و نه تنها برای مردم و کشور، بلکه برای مدیران نیز الگویی روشن از مدیریت جهادی و اعتماد به مردم به یادگار گذاشت.
آیین گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت شهید آیت الله رئیسی و شهدای خدمت با حضور استاندار و امام جمعه ایلام، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولان اجرایی و فرهنگی و اقشار مختلف مردم در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) شهر ایلام برگزار شد.
آیت الله رئیسی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ هنگامی که برای افتتاح دو طرح عمرانی به استان آذربایجان شرقی سفر کرده بود به همراه دکتر «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امورخارجه، آیتالله «آل هاشم» امام جمعه تبریز، «مالک رحمتی» استاندار آذربایجان شرقی، و سرتیم حفاظت و کادر پروازی دچار سانحه هوایی شد و به شهادت رسید.