نماد آخرین خبر

چهار جایزه جشنواره منابع طبیعی و رسانه کردستان به ایرنا رسید

منبع
ايرنا
بروزرسانی
چهار جایزه جشنواره منابع طبیعی و رسانه کردستان به ایرنا رسید

ایرنا/ سنندج- ایرنا- خبرنگار و عکاس خبرگزاری ایرنا در چهارمین جشنواره منابع طبیعی و رسانه کردستان موفق به کسب چهار عنوان شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید مصلح پیرخضرانیان با مجموعه عکس "آتش سوزی در مراتع سنندج" از خبرگزاری ایرنا، توانست عنوان نخست را در این بخش از آن خود کند و عرفان کرمی از خبرگزاری کردپرس و الهام امی از خبرگزاری مهر در این بخش به ترتیب حائز رتبه های دوم و سوم شدند.

در بخش مصاحبه کلثوم مومنی خبرنگار خبرگزاری ایرنا با مصاحبه "نگرانی از وضعیت جنگل‌ها و مراتع کردستان" عنوان برتر و تندیس جشنوراه را به خود اختصاص داد و ویدا باغبانی از خبرگزاری ایمنا دوم شد و عنوان سوم مشترک هم به شنو نوری از خبرگزاری ایبنا و نشمین نوشادی از پایگاه خبری اندیشه کرد، رسید؛ در این بخش رویا عبدی از خبرگزاری مهر و هیوامحمدپور از سایت خبری بارانی نیوز، شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش تیتر، کلثوم مومنی از خبرگزاری ایرنا با تیتر " ققنوس وار در دل آتشی که به جان طبیعت افتاد" عنوان نخست این بخش را به خود اختصاص دارد و براساس رای هیات داوران، هیوا محمدپور از سایت خبری بارانی نیوز و سورش حبیبی از خبرگزاری کردپرس هم عناوین دوم و سوم را کسب کردند.

عنوان سوم مشترک بخش هم به خبر تزریق ۷۰ میلیون مترمکعب آب به سفرهای زیرزمینی شرق کردستان اثر کلثوم مومنی از خبرگزاری ایرنا و زینب طلایی از خبرگزاری کردپرس رسید؛ در این بخش داوران هیچ اثری را شایسته رتبه دوم و اول ندانستند.

هیبت هرس مالی از روزنامه جمهوری اسلامی در بخش یادداشت اول شناخته شد و توفیق مشیرپناهی از هفته نامه ئاریز، شیلان صلوانی از خبرگزاری میراث آریا و کتایون حسینی از پایگاه خبری حرف پرس، عناوین دوم، سوم و شایسته تقدیر را به خود اختصاص دادند.

زیبا امیدی فر از خبرگزاری کردپرس، فرانک کیانپور از ایسنا، مهوش رحیمی از پایگاه خبری آفتاب دل به ترتیب حائز رتبه های اول تا سوم بخش گزارش شدند و از شیلان صلواتی از خبرگزاری میراث آریا و سمیه رمضان‌نیا از خبرگزاری مهر به عنوان صاحبان آثار شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش فیلم خبری، دلنیا محمدی از خبرگزاری صداوسیما حائز رتبه اول شد، جلال حسینی از خبرگزاری میراث آریا عنوان دوم را کسب کرد و سروه احمدی از خبرگزاری صداوسیما هم به عنوان خبرنگار سوم این بخش مورد تقدیر قرار گرفت.

در بخش تک عکس موضوعی، جمشید فرجوندفردا از خبرگزاری کردپرس به عنوان نخست دست یافت، جلال حسینی از خبرگزاری میراث آریا دوم شد و عنوان سوم هم به فرشید اردلان از خبرگزاری ایسنا رسید.

اولین جشنواره منابع طبیعی و زاگرس به میزبانی سنندج برگزار می شود 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: سال آینده اولین جشنواره منابع طبیعی و رسانه زاگرس با حضور رسانه های ۱۲ استان زاگرس نشین کشورمان برگزار می شود که از پوستر آن امروز رونمایی شد. 

بهزاد شریفی‌پور با اشاره به نقش بی بدیل رسانه درتبیین و تنویر افکار عمومی افزود: در حراست از عرصه‌های طبیعی، رسانه‌ها می‌توانند دست توانمند منابع طبیعی باشند . 

وی افزود: منابع طبیعی کشور ثروت جامعه بشری است و این گستره پهناور در کردستان نیازمند حفاطت و حراست بیشتر است. 

به گفته مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان، طبیعت، مرزی برای منابع آبی، خاکی و گیاهی قائل نیست و حفاطت از این موهبت که در ترسیب کربن، اکوتوریسم و تامین آب و اکسیژن نقش دارد بر عهده همگان است. 

با اشاره به شرایط اقلیمی خوب و رژیم بارشی مناسب استان، اظهار کرد: این شرایط باعث شده تا فلور گیاهی بسیار خوبی داشته باشیم که بیش از ۲ هزار گونه برآورد می‌شود. 

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج هم با اشاره به برگزاری پویش سنه سبز، از آمادگی شهرداری و شورای اسلامی شهر برای انجام پروژه های زیست محیطی خبرداد. 

بهروز ابراهیم‌آبادی، همکاری و تعامل را لازمه پیشبرد اهداف هر جامعه و به ویژه در بخش منافع عمومی از جمله منابع طبیعی دانست و گفت: توسعه پایدار بر مبنای منابع طبیعی شکل می گیرد که فرهنگسازی لازک باید توسط رسانه‌ها انجام شود که این جشنواره پیوند نیکویی در این زمینه ایجاد کرده است . 

به گفته دبیر چهارمین جشنواره منابع طبیعی و رسانه، ۱۳۷ اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده بود که ۱۱۵ اثر به مرحله داوری راه یافت و امروز از صاحبان ۲۹ اثر برتر قدردانی شد. 

منصور اولی افزود: این آثار شامل۲۶ گزارش، ۱۹ خبر، ۱۶ مصاحبه، ۱۴ یادداشت، هشت فلیم، هشت مجموعه عکس و ۱۵ تک عکس و ۹ اثر در بخش تیتر بود. 

وی ادامه داد: هیات داوران این دوره متشکل از نریمانی، شیروان یاری، شفیع بهرامیان، فردین مصطفایی و زانیار لطفی بود. 

از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۶۰ درصد آن شامل یک میلیون و ۵۸۷ هزار هکتار آن را مراتع و جنگل تشکیل می دهد؛ در مجموع ۶۷ هزار خانوار روستایی استان بهره بردار بخش مراتع هستند و بهره برداران کردستانی ۶.۵ درصد علوفه کشور را تولید می کنند.

۱۳۷ اثر به دبیرخانه چهارمین جشنواره منابع طبیعی و رسانه استان کردستان رسیده بود که ۱۱۵ اثر به بخش داوری راه یافت.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام : https://instagram.com/kurdistan.online