نماد آخرین خبر

لزوم کاهش نقاط خطرآفرین در سواحل گیلان؛ ۷۰ درصد غریق ها بومی  هستند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
لزوم کاهش نقاط خطرآفرین در سواحل گیلان؛ ۷۰ درصد غریق ها بومی  هستند

ایسنا/ استاندار گیلان گفت: ۳۶۰ نقطه خطرآفرین داریم که باید با کمک منطقه آزاد انزلی نسبت به رفع خطر این نقاط اقدام و به محل های امن برای شنا تبدیل شود.

هادی حق شناس، استاندار گیلان اظهار کرد: سال گذشته ۱۴ غریق در ساحل استان داشتیم که حتی یک غریق هم زیاد است.

وی ساحل و دریا را مزیت گردشگری گیلان دانست و افزود: باید از این ظرفیت برای جذب و جلب گردشگران استفاده کنیم.

استاندار گیلان با اشاره به فعالیت ناجیان غریق در سواحل استان از هشت صبح تا هشت شب، تصریح کرد: نیازمند حضور مستمر ناجیان غریق در سطح سواحل هستیم تا مانع از حضور گردشگران و مردم بومی در نقاط خطرآفرین شویم.

حق شناس با بیان اینکه دولت و وزارت کشور همه ساله اعتبار مناسبی را جهت ساماندهی سواحل و پرداخت حق الزحمه ناجیان در نظر می گیرند، خاطرنشان کرد: باید از این اعتبار برای ساماندهی سواحل و جلوگیری از غرق شدگی استفاده کنیم.

وی با اشاره به ورود دو میلیون خودرو به گیلان و حدود هشت میلیون مسافر در ایام تعطیلات نوروزی، گفت: اگر ۲۰ درصد مسافران به دریا بروند، بالغ بر ۱.۵ میلیون نفر می‌شود، اما فقط ۱۸ طرح سالم سازی داریم که امکان شنا دارند و لذا شاهد حضور مسافران در سایر مناطق از جمله نقاط خطرآفرین هستیم.

استاندار گیلان ۷۰ درصد غریق های سال گذشته را از مردم بومی دانست و متذکر شد: مسافران طرح های سالم سازی را انتخاب کرده اند و به هشدارها توجه دارند، اما عمده غریق ها یا خارج از طرح بودند و یا در خارج از ساعت فعالیت ناجیان، به دل دریا زده اند.

وی از همه فرمانداران خواست نسبت به افزایش طرح های سالم سازی و ایجاد شناگاه های مناسب اهتمام داشته باشند و ادامه داد: با توجه به تعطیلی دو روز پایانی هفته و راه اندازی قطار گردشگری تهران به رشت، افزایش ورود مسافران به سواحل استان دور از انتظار نیست.

حق شناس با تاکید بر لزوم آگاهی بخشی به مردم و مسافران نسبت به نقاط خطرآفرین در سواحل، اضافه کرد: ۳۶۰ نقطه خطرآفرین داریم که باید با کمک منطقه آزاد انزلی نسبت به رفع خطر این نقاط اقدام و به محل های امن برای شنا تبدیل شود.

استاندار گیلان با اشاره به مسئولیت هتل ها و مراکز اقامتی ساحلی نسبت به حضور ناجیان غریق و پرداخت حق الزحمه آنان، گفت: نیروهای هلال احمر باید در تمام نقاط خطرآفرین حضور داشته باشند.

وی از فرمانداران و بخشداران و شهرداران و دهیاران خواست که نسبت به نجات جان انسان ها در سواحل حساس باشند و اظهار کرد: کمیته های ۹گانه ستاد ساماندهی سواحل در شهرستان های ساحلی فعال شود. همچنین برگزاری نشست های انگیزشی برای ۸۰۰ ناجی غریق استان با محوریت اهمیت کار نجات انسان ها و پشتیبانی اعتباری دولت در پرداخت حق الزحمه در دستور کار قرار گیرد.

حق شناس با بیان اینکه فرمانداران مسیرهای منتهی به سواحل خطرناک را مسدود کنند، افزود: هرچقدر به تعداد طرح ها و شناگاه ها اضافه شود، شاهد حضور کمتر مردم در نقاط ناامن خواهیم بود.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره