دو کشته بر اثر واژگونی سواری پژو ۴۰۵ در جاده محمدآباد علم به قاین

صدا و سیما/ واژگونی یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ در جاده محمد آباد علم به قاین ۲ فوتی برجای گذاشت.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه شب گذشته با اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع حادثه رانندگی در کیلومتر ۶ جاده محمد آباد علم به قاین بلافاصله مأموران و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
سرهنگ کاظمی افزود: مأموران با حضور در محل حادثه مشاهده کردند، یک سواری پژو ۴۰۵ واژگون شده است که بر اثر این سانحه رانندگی، سرنشین و راننده به علت نبستن کمربند ایمنی از داخل خودرو به بیرون پرتاب شده و بر اثر شدت جراحات هر دو جان خود را از دست دادند.
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی با اشاره به این که علت حادثه توسط کارشناسان پلیس راه، تخطی از سرعت مطمئنه در پیچ تشخیص داده شده است؛ تاکید کرد: رانندگان ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، از هر گونه عجله و شتاب بی مورد پرهیز کنند تا شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.