سرما بیش از ۲۵ هزار تُن از محصولات زراعی همدان را از بین برد!

ایسنا/ رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۵۸ هزار و ۴۸۸ هکتار از محصولات زراعی این استان بر اثر سرمازدگی دچار خسارت شد.
حوریه سادات نیکسیر، رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: ۵۸ هزار و ۴۸۸ هکتار از محصولات زراعی این استان بر اثر سرمازدگی دچار خسارت شدند که این خسارت موجب از بین رفتن ۲۵ هزار و ۳۷۹ تُن از محصولات زراعی شده است.
وی با بیان اینکه سرمازدگی ۲۰ هزار و ۲۳ میلیارد ریال خسارت به کشاورزان و باغداران همدانی وارد کرد، ادامه داد: سرما به ۱۵ هزار و ۵۴۱ هکتار از باغات استان خسارت وارد کرد و ۳۲ هزار و ۶۳۴ تُن از محصولات باغی استان همدان از بین رفت.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان خسارت در بخش زراعی در شهرستان کبودرآهنگ به وسعت ۵۳ هزار هکتار بوده است، افزود: بیشترین خسارت باغات نیز در شهرستان ملایر به وسعت 5 هزار هکتار بوده است.
نیکسیر با اشاره به اینکه بر اثر سیل، خساراتی که به شهرستانها وارد شده در بخش محصولات زراعی ۲۸۰ هکتار و محصولات باغی ۱۱۰ هکتار بوده است، ادامه داد: میزان خسارت سیل همچنین در بخش دام و طیور و آبزیان به ۱۶۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.