۵ کتابخانه روستایی در دشتستان بوشهر در دست ساخت است

ایرنا/ بوشهر- ایرنا - مدیرکل کتابخانههای عمومی استان بوشهر گفت: عملیات اجرایی پنج کتابخانه در روستاهای شهرستان دشتستان این استان در سال های گذشته آغاز شده است که بهره برداری از آنها نیازمند تامین اعتبار است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حیدر راهب روز یکشنبه در نشست با فرماندار دشتستان افزود: در سالهای گذشته با همکاری فرمانداری دشتستان و دهیاریها تفاهمنامهای امضا شده و کلنگ ساخت کتابخانه در پنج روستای خلیفه، بنداروز، راهدار، نظرآقا و درودگاه زده شده است و امیدواریم با تأمین اعتبار، این کتابخانهها به زودی افتتاح شوند.
وی یادآور شد: شهرستان دشتستان بیشترین تعداد کتابخانه و نیروی کتابدار را در استان دارد و شاخصهای کتابخانهای آن بالاتر از میانگین استان است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان بوشهر ادامه داد: برای ساخت کتابخانه در شهر بوشکان زمین از سوی شهرداری اختصاص یافته و پس از تامین اعتبار، ساخت آن آغاز خواهد شد.
راهب تصریح کرد: با توجه به قدمت کتابخانههای شهید گنجی و شهید بهشتی برازجان و تقاضای بالای مخاطبان، لازم است این کتابخانهها بازطراحی و نوسازی شوند و جلوههای بصری جذابی به آنها اضافه گردد.
وی افزود: طبق قانون، شهرداریها موظفاند حداقل نیم درصد از درآمدهای خود را به اداره امور کتابخانهها اختصاص دهند و انتظار داریم شهرداری برازجان همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان بوشهر با اشاره به ضرورت دسترسی آسان مردم به منابع کتابخانهای گفت: راهاندازی کتابخانه سیار در دشتستان یک مطالبه و ضرورت فرهنگی است که به ویژه برای مناطق محروم اهمیت دارد.
فرماندار دشتستان نیز گفت: شهر بوشکان، تنها شهر فاقد کتابخانه در این شهرستان، به زودی صاحب کتابخانه عمومی میشود و برای تحقق این امر، همکاری دستگاهها و تامین اعتبار در دستور کار قرار گرفته است.
احمد دشتی افزود: ما امیدواریم با همکاری ادارات مربوطه و اختصاص اعتبار در کمیته برنامهریزی شهرستان، هرچه زودتر عملیات احداث کتابخانه عمومی در این شهر آغاز شود.
وی یادآور شد: ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد و باید از تمام ظرفیتهای موجود در این زمینه استفاده کنیم.
فرماندار دشتستان تصریح کرد: کتاب و کتابخوانی از ارکان مهم توسعه فرهنگی جامعه به شمار میروند و ارتقای آگاهی عمومی موجب افزایش شاخصهای شهروندی میشود.
دشتی با اشاره به نقش فضای بصری در جذب مخاطب گفت: آمادگی داریم با ترغیب شهرداریها کمبود فضای مطالعه را کاهش دهیم و فضای بصری کتابخانههای موجود را اصلاح و جذابتر کنیم.