نماد آخرین خبر

برق ۴۷ بانک و اداره پرمصرف در کهگیلویه وبویراحمد قطع شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
برق ۴۷ بانک و اداره پرمصرف در کهگیلویه وبویراحمد قطع شد

ایرنا/ مدیر قرارگاه رصد ۲۴ ساعته مصرف برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: برق ۴۷ شعبه بانک، ادارات دولتی و دستگاه اجرایی پرمصرف در شهرستان‌های این استان با اطلاع‌رسانی قبلی قطع شد.

حیدر نیکنام، مدیر قرارگاه رصد ۲۴ ساعته مصرف برق کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به قطع برق ۱۵۷ مشترک اداری و بانکی در استان از ابتدای طرح مدیریت مصرف برق اظهار کرد: بیشترین محدودیت و قطعی پس از تذکرات چند باره در بخش مشترکان پرمصرف ادارات و بانک های استان اتفاق افتاده است.
وی با اشاره به افزایش دما، و افزایش چشمگیر مصرف برق کشور در اردیبهشت ماه، سال جاری بیان کرد: بخش قابل توجهی از مصرف برق ایام پیک بار، مربوط به سامانه‌های سرمایشی است و انتظار می‌رود با همکاری ادارات و بانک‌ها در زمینه مصرف بهینه انرژی و رعایت قانون کاهش ساعت کاری، برق پایدار برای عموم مردم استان تأمین شود.
نیکنام تصریح کرد: تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی موظفند طبق مصوبه هیئت دولت در ساعات کاری به میزان ۳۰ درصد و در ساعات غیراداری به میزان ۷۰ درصد مصرف برق خود را کاهش دهند.
وی گفت: بر اساس تغییر ساعت کاری ادارات به منظور کاهش مصرف و تأمین برق پایدار سایر تعرفه ها ادارات موظفند ساعت ۱۲ و یک ساعت پیش از پایان وقت اداری، سیستم‌های سرمایشی خود را خاموش کنند.
نیکنام افزود: ادارات همچنین موظفند بر اساس قانون پدافند غیرعامل کشور خود را به دیزل های اضطراری مجهز کنند تا در صورت بروز خاموشی‌های احتمالی، روند خدمت‌رسانی به مردم متوقف نشود.
وی اضافه کرد: بر اساس قانون و مصوبه شورای عالی انرژی و هیئت دولت، ادارات مشمول ماده ۵ قانون خدمات کشوری، ملزم هستند تا ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را از طریق نیروگاه‌های تجدیدپذیر به ویژه خورشیدی تأمین کنند.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today