نماد آخرین خبر

نظارت بر مصرف برق در استان سمنان تشدید شد؛ تاکید بر پایداری برق خانگی

منبع
مهر
بروزرسانی
نظارت بر مصرف برق در استان سمنان تشدید شد؛ تاکید بر پایداری برق خانگی

مهر/ معاون استاندار سمنان با اشاره به تشدید نظارت بر مصرف برق در استان، گفت: صنایع با مصرف بالا مشمول محدودیت و سعی بر این است که قطعی برق منازل را تا ۱۴ روز آینده نداشته باشیم.

فرج الله ایلیات ضمن بیان اینکه میزان بارش‌ها و نزولات جوی در فروردین و اردیبهشت ماه امسال نه تنها در استان سمنان بلکه در کل کشور کاهش داشته است، تاکید کرد: متأسفانه در استان سمنان ۶۰ درصد در فروردین ماه و ۸۰ درصد در اردیبهشت ماه کاهش نزولات جوی را نسبت به سال آبی قبل داشتیم.

وی با بیان اینکه همین کاهش بارش سبب افزایش دما شده است، افزود: در کل کشور در فروردین ماه ۲.۵ درجه و در اردیبهشت ماه نزدیک به چهار درجه افزایش کلی دمای هوا را داشتیم که در استان سمنان نیز چنین وضعیتی رقم خورده است.

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه این افزایش دما سبب افزایش مصرف برق و آب در استان شده است، بیان کرد: هر قدر میزان گرمای هوا افزایش یابد، مصرف برق هم بالا خواهد رفت تا آنجا که ما نزدیک به ۱۲ الی ۱۳ هزار مگاوات افزایش مصرف برق را شاهد بوده‌ایم.

ایلیات با بیان اینکه هواشناسی استان سمنان گزارش داده که تا ۱۵ روز آینده متأسفانه روند گرمای هوا حتی تا پنج درجه را نیز خواهیم داشت، تاکید کرد: پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که بین ۲۰ تا ۲۵ هزار مگاوات افزایش مصرف برق در کشور رقم بخورد که وزارت نیرو و وزارت کشور جلساتی را در این خصوص داشته‌اند تا بتوانند شرایط را در استان‌ها مدیریت کنند.

وی با بیان اینکه مدیریت برق به استان‌ها واگذار شده است، افزود: قرار است یک برنامه زمان بندی به ما داده شود و ما بر مبنای همان برنامه، بتوانیم مصرف انرژی را در استان سمنان مدیریت کنیم. لذا ما در درون استان هم جلساتی را با حضور تمام مسئولان برگزار کرده‌ایم و گزارش‌ها نیز احصا و مورد بررسی قرار گرفته است.

معاون عمرانی استاندار سمنان گفت: در این نشست‌ها مقرر شد در ۱۵ روز آینده با توجه به اینکه امتحانات دانش آموزان و مقوله کشاورزی را در پیش داریم تلاش کنیم که قطعی برق خانگی را کمتر داشته باشیم و برخی صنایع و کارخانه‌هایی که مصرف‌شان بالای دو مگاوات است و تعدادشان هم زیاد نیست و بخشی از آنها هم مرتبط با صنعت فولاد هستند، با هماهنگی خود صنایع، کاهش مصرف را اعمال کنیم.

ایلیات با بیان اینکه گزارش‌های هواشناسی نشان می‌دهد که از دو هفته آتی به مرور وضعیت هوا قدری بهتر می‌شود، گفت: از مردم نیز درخواست می‌شود که در این روزهای گرم حتماً مدیریت مصرف برق و آب را صورت دهند تا بتوانیم از این وضعیت عبور کنیم.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today