نماد آخرین خبر

آلودگی هوای اصفهان افزایش می‌یابد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آلودگی هوای اصفهان افزایش می‌یابد

ایرنا/ کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک، کاهش میدان دید و کاهش کیفیت هوا از امروز تا روز پنجشنبه برای مناطق شمالی، شرقی و مرکزی استان پیش بینی می‌شود.

محمدرضا رفیعی، کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اظهار کرد: این وضعیت در نواحی مستعد موجب افت کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها خواهد شد و احتمال شکستن درختان فرسوده را به‌دنبال خواهد داشت.
وی همچنین به بیماران قلبی و ریوی و مبتلایان به آسم توصیه کرد که فعالیت‌های ضروری خود را در ساعت‌های اولیه روز انجام دهند و در هنگام بعد از ظهر و اوایل شب از فعالیت در فضای باز و حضور در سطح شهر خودداری کنند.
کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان، از شهروندان خواست از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره پرهیز و از استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها اطمینان حاصل کنند.
وی اضافه کرد: زواره اردستان با ۴۳ و بویین میاندشت با ۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان اصفهان در شبانه‌روز گذشته بودند.
رفیعی خاطرنشان کرد: دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعت شبانه روز گذشته به ۳۸ و در خنک‌ترین ساعت به ۲۲ درجه سانتیگراد رسید.
وی بیان کرد: دمای هوای شهر اصفهان صبح امروز ۲۷ درجه سانتیگراد بود که نسبت به روز گذشته سه درجه گرمتر شده است.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today