استاندار: زیرساختهای آب بیش از یکهزار روستا تا پایان سال به نقطه پایداری میرسند

ایسنا/ استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اولویت بندی پروژههای آبرسانی در استان گفت: زیرساختهای حیاتی و آب رسانی بیش از یکهزار روستا تا پایان سال به نقطه پایداری میرسند که تخصیص هوشمندانه منابع و اولویتبندی پروژهها، کلید این موفقیت است.
منصور بیجار، استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار با سردار حسنزاده، جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اهمیت تخصیص هوشمندانه منابع، افزود: تا پایان سال میتوانیم زیرساختهای حیاتی بیش از یکهزار روستا را به نقطه پایداری از لحاظ آبرسانی برسانیم.
وی تأکید کرد: اولویت ما در سیستان و بلوچستان تسریع متوازن در پروژههایی است که بیشترین تأثیر را در زندگی مردم این استان دارند.
استاندار سیستان و بلوچستان بر اهمیت برنامهریزی واقعبینانه و بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای ملی تأکید کرد و گفت: باید پروژههایی را در اولویت قرار دهیم که هم در مسیر پیشرفت قرار دارند و هم میتوانند تأثیر سریع و ملموسی در زندگی مردم داشته باشند.
وی همچنین خواستار هماهنگی بیشتر میان قرارگاه، سازمان برنامه و بودجه و تیم عمرانی سیستان و بلوچستان برای تسریع در جذب منابع و اجرای طرحها شد.
جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز بر روند اجرای طرحهای آبرسانی، اصلاح قراردادها و نحوه تخصیص اعتبارات در مناطق دارای اولویت توسعهای در سیستان و بلوچستان تاکید کرد.
سردار حسنزاده با اشاره به همکاری مطلوب با مدیریت ارشد سیستان و بلوچستان، ابراز امیدواری کرد: با انسجام موجود در این استان، بتوانیم بخش مهمی از پروژههای زیربنایی را در مناطق دارای اولویت توسعهای تا پایان سال به مرحله بهرهبرداری برسانیم.
عطالله اکبری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به نیاز استان به تکمیل طرحهای نیمهتمام، اظهار کرد: بر اساس سطح پیشرفت پروژهها، اولویتها مشخص شده و در تلاشیم تا منابع بهصورت هدفمند توزیع شوند.
مهرداد عرب اول، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان نیز تأکید کرد که تدوین برنامه اجرایی با زمانبندی مشخص، مهمترین ابزار برای به سرانجام رساندن پروژهها و جذب حداکثری اعتبارات است.