نماد آخرین خبر

نماینده ولی‌فقیه: ایجاد سرای عالمان دینی در کرمانشاه ضروری است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نماینده ولی‌فقیه: ایجاد سرای عالمان دینی در کرمانشاه ضروری است

ایرنا/ نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با تأکید بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های علمی و فرهنگی این خطه، گفت: ایجاد سرای عالمان دینی به عنوان بستری برای شناساندن چهره‌های فرهیخته و علمای برجسته کرمانشاه به نسل جوان در استان ضروری است.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری، شامگاه دوشنبه در یکصد و سی و نهمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در استانداری، تأکید کرد: این شورا به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای سیاست‌گذار فرهنگی کشور، بزرگ‌ترین شبکه تصمیم‌گیری در این حوزه محسوب می‌شود که تقریباً تمامی عناصر مؤثر فرهنگی در آن حضور دارند.

وی با بیان اینکه فرهنگ در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور مغفول مانده است، اظهار کرد: در سفر اخیر رییس‌جمهور به کرمانشاه، این حوزه در مصوبات نادیده گرفته شد.

امام جمعه کرمانشاه حضور وزیر فرهنگ در این جلسه را فرصتی برای جبران این کاستی دانست و گفت: این موضوع باید به رییس‌جمهور و مسوولان ذی‌ربط منعکس شود.

حجت الاسلام و المسلمین غفوری در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های علمی و فرهنگی کرمانشاه، پیشنهاد ایجاد سرای عالمان دینی را مطرح کرد و گفت: این طرح می‌تواند بستری برای معرفی علما و چهره‌های فرهیخته استان به نسل جوان باشد.

وی از وزارت فرهنگ خواست از این ابتکار حمایت کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه همچنین بر نقش کلیدی رسانه‌ها و فضای مجازی در فرهنگ‌سازی تأکید و تصریح کرد: رسانه‌ها تأثیر مستقیمی بر ذهنیت و سبک زندگی جوانان دارند، بنابراین سیاست‌گذاری در این حوزه باید با دقت انجام شود.

وی اصحاب رسانه را سرمایه‌های ارزشمند فرهنگی استان خواند.

حجت‌الاسلام والمسلمین غفوری در پایان با تقدیر از همراهی وزیر فرهنگ و مدیران استانی، ابراز امیدواری کرد که همکاری بین‌دستگاهی، زمینه‌ساز تحولات فرهنگی و اجتماعی در کرمانشاه شود.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه دوشنبه با استقبال استاندار و جمعی از مسوولان استانی وارد کرمانشاه شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور افتتاح پروژه‌های عمرانی، دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر و شرکت در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه به این استان سفر کرده است.

تجدید بیعت با شهدا، بازدید از نگارخانه مرکزی، افتتاح مجتمع فرهنگی هنری بیستون، دیدار با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه ، دیدار با هنرمندان پیشکسوت دارای درجه ممتاز هنری و بازدید از مجتمع حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای در شهرستان سرپل ذهاب از دیگر برنامه های پیش بینی شده این سفر است.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today