نماد آخرین خبر

شناسایی ۳۶۰ نقطه در کرمانشاه برای ایجاد طرح پنل‌های خورشیدی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
شناسایی ۳۶۰ نقطه در کرمانشاه برای ایجاد طرح پنل‌های خورشیدی

ایرنا/ قصرشیرین - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه از شناسایی ۳۶۰ نقطه در استان برای ایجاد طرح پنل‌های خورشیدی خبر داد و گفت: ۱۱۱ نقطه برای احداث نیروگاه‌های کمتر از هفت مگاوات آماده شده که ۱۱ مورد تحویل کمیته امداد و مابقی در اختیار شرکت توزیع نیروی برق قرار گرفته و از سرمایه‌گذاری هم در این زمینه استقبال می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، طهماسب نجفی روز سه‌شنبه در نشست با مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه در گیلانغرب افزود: بر اساس دستور استاندار دستگاه‌های اداری مکلف به تامین انرژی مورد نیاز خود از طریق پنل‌های خورشیدی شده‌اند.

وی در ادامه این جلسه گفت: تامین اعتبار پروژه ملی جاده گیلانغرب به سومار در محور «زله زرد» به لحاظ اهمیت حیاتی آن بطور جدی در دستور کار است.

نجفی اظهار کرد: به منظور تسریع در تکمیل جاده سومار به زله زرد ۱۶۰ میلیارد تومان با همکاری سه شعبه بانکی اختصاص یافته که تاکنون ۱۴۴ میلیارد تومان آن پرداخت شده و اکنون از ۵۶ درصد پیشرفت برخوردار است.

احداث جاده زله زرد - سومار با کاهش ۴۵ دقیقه ای زمان، ۲۰ کیلومتر از مسیر گیلانغرب به سومار را کاهش می دهد و بهره برداری از آن نقش پررنگی را در اقتصاد استان و منطقه درپی خواهد داشت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در ادامه از اختصاص ۱.۵ همت برای تکمیل بزرگراه کربلا بمنظور بهبود مسیرهای دسترسی به مرز خسروی با توجه به تردد زائران و ترانزیت کالا از مرزهای غربی استان خبر داد.

وی همچنین گفت: تا پایان شهریورماه با احداث مدارس جدید تمام مدارس سنگی استان از مدار استفاده خارج خواهد شد.

فرماندار گیلانغرب هم با اشاره به اینکه ۹۰ پروژه با اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات کمیته برنامه ریزی در مرحله پیمان سپاری و اجرا است گفت: برای اجرای طرح مسکن ملی ۴۸ هکتار زمین برای یک هزار و ۱۰۰ متقاضی آماده شده که ۳۰ هکتار آن در آستانه آغاز عملیات اجرایی بوده و ماشین آلات بنیاد مسکن به محل پروژه انتقال یافته است.

«صادق خدادادی» اضافه کرد: برای ایجاد صنایع تبدیلی در حوزه فرآوری قیر طبیعی هم مطالعات لازم توسط جهاد دانشگاهی انجام شده است.

به گزارش ایرنا؛ بزرگراه کربلا از سمت استان همدان و شهرستان کنگاور آغاز می‌شود و پس از عبور از شهرهای کنگاور و صحنه به شهر بیستون و از طریق کنارگذر شرقی کرمانشاه، وارد محور کرمانشاه- اسلام آبادغرب می‌شود که بعد از شهرهای اسلام‌آباد غرب، کرند غرب، سرپل ذهاب، قصرشیرین و در نهایت شهر خسروی به کشور عراق متصل می‌شود.

مرحله اول طی سالیان گذشته تا شهر اسلام آباد غرب تکمیل و بهره‌برداری رسیده و فاز دوم در دست احداث سالیان اخیر از سال ۱۳۸۶ آغاز شده است.

عملیات اجرایی بزرگراه کربلا در حد فاصل اسلام آباد غرب تا مرز خسروی به طول ۱۲۵ کیلومتر از سال ۱۳۸۶ آغاز شد و تاکنون حدود ۹۰ کیلومتر از آن به بهره‌برداری رسیده است که این مسیر به ۱۰ خط تقسیم و کل قطعات جز قطعه ۹ و ۱۰ الف، مابقی تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

قطعه ۹ این بزرگراه به طول ۱۶ کیلومتر و قطعه ۱۰ بزرگراه کربلا به طول پنج کیلومتر است.

مرز خسروی در شهرستان قصرشیرین گذرگاه عبور زائران اربعین است و سال گذشته بیش از یک میلیون زائر از این مرز تردد کردند.

قصرشیرین با افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.

خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :https://www.instagram.com/kermanshah.today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر