بیمارستانهای ۱۰۰ ساله قزوین جوابگوی درمان بیماران نیستند

ایرنا/ معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بیشتر بیمارستانهای قزوین با عمر ۱۰۰ ساله هنوز در مرکز شهر خدماتی را به بیماران ارایه می دهند که با توجه به فرسودگی بیش از اندازه خود، دیگر پاسخگوی نیاز و ارایه خدمات درمانی نیستند.
حمیدرضا قافله باشی اظهار کرد: با توجه به فرسودگی شدید بیمارستان های قدیمی و اصلی قزوین از جمله بوعلی، کوثر و ۲۲ بهمن، نیاز استان به تکمیل بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی بیش از گذشته احساس می شود که باید هر چه سریعتر این اقدام صورت گیرد.
وی ادامه داد: قزوین با مشکلات بهداشتی و درمانی، شامل زیرساخت ها، تجهیزات و همچنین فرسودگی ساختمان بیمارستانی دست و پنجه نرم می کند که از بین ۱۶ بیمارستان موجود تنها یک بیمارستان (ولایت) تا حدودی جدید بوده و مابقی آنها عمر چند ۱۰ ساله دارند.
قافله باشی تصریح کرد: شاخص تخت بیمارستانی نسبت به جمعیت در قزوین ۱.۵۸ است در حالی که میزان کشوری آن ۱.۷۵ می باشد و همین مساله نیز بیانگر آن است که قزوین در بخش تخت های بیمارستانی نیز با مشکلات بسیاری روبرو بوده که بایستی برای تامین بیشتر آن تلاش و همراهی لازم و موثری صورت بگیرد.
به گفته این مسوول، تعداد تخت های دیالیز قزوین نیز جزو پایین ترین ها است تا جایی که هم اکنون ۹ مرکز درمانی قزوین با ۱۱۶ تخت به ۶۱۹ بیمار دیالیزی خود خدمات لازم را ارایه میدهند.
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: تسریع در اجرای طرح های در حال ساخت از جمله بیمارستان ۷۰۰ تخت خوابی، انتقال بیمارستان ۲۲ بهمن به محل جدید، تکمیل و بهره برداری از ساختمان الحاقی بیمارستان شهید رجایی و بهره برداری از بخش اورژانس بیمارستان کوثر، پیگیری توسعه بیمارستان شفا از ۹۰ تخت به ۱۹۰ تخت بیمارستانی، طرح ساختمان الحاقی بیمارستان شهدا آبیک با ۶۰ تخت، همکاری در پیشبرد ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی نسیم سلامت پاسارگاد و تسریع در تکمیل طرح دیالیز درمانگاه محمدزاده قزوین می تواند بخشی از کمبودهای موجود را جبران کند.