غذاهای منجمد و فریز شده عامل بروز بیماری است

ایرنا/ شهرکرد- ایرنا- یک متخصص طب ایرانی گفت: بسیاری از غذاهای منجمد و فریز شده از آنجاکه سودا زا است سبب بروز بیماریهایی نظیر سرطان و افسردگی میشود.
پریسا حیدری روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: به طور طبیعی فصل بهار و تابستان که میشود بانوان ایرانی اقدام به خرید حجم زیاد برخی سبزیجات نظیر باقالی و نخود فرنگی که در این فصل رویش دارد، میکنند و این مواد غذایی را در فصل زمستان مصرف میکنند در حالیکه این از نظر طب ایرانی کار درستی نیست.
وی ادامه داد: فریزر کردن سبزیجات و مواد غذایی به مدت طولانی نه تنها ارزش غذایی آن ماده را از بین میبرد بلکه به سبب تولید خلط سودا موجب غلظت خون، بیماریهای روحی و روانی، بثورات پوستی و سرطانها میشود.
این دکترای طب ایرانی با تاکید بر اینکه هر ماده غذایی از جمله سبزیجات و میوهها باید در فصل خود مصرف شود افزود: توصیه طب ایرانی این است که به واسطه طبع هر ماده غذایی بهتر است آن ماده در فصل خود مصرف شود و در خصوص فریز کردن مواد غذایی نظیر گوشت قرمز و سفید و برخی سبزیجات نیز باید مراقبت کرد که این نگهداری از این مواد غذایی به مدت طولانی نباشد.
حیدری افزود: فریز کردن میوهها و سبزیجات نه تنها باعث از دست رفتن آب و بافت آن میشود بلکه قرار گرفتن طولانی مدت آن در فریزر سبب از بین رفتن ویتامینها و مواد مغذی آن میشود.
وی یادآور شد: میتوان به جای فریز کردن مواد غذایی به مدت طولانی از سبزیهای خشک شده استفاده کرد و همچنین مواد غذایی تازه را جایگزین مواد فریز شده کرد.
به گزارش ایرنا، طب ایرانی یکی از مکاتب طبی دنیا است که همانند سایر علوم به طور کامل منطیق بر مبانی علمی و تجربی است. در مکتب طب ایرانی حفظ سلامتی بر درمان اولویت داشته و اصول صحیح سبک زندگی بر اساس شرایط هر ارائه میشود.