ورود ماهانه ۱۸۰۰ پرونده تصادف به محاکم قضائی استان کرمان

فارس/ رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهرستان کرمان گفت: ماهانه یک هزار و ۸۰۰ پرونده تصادف در استان کرمان داریم که با این بخشنامه هیأت وزیران، بخش قابل توجهی از این پرونده ها در دستگاه قضایی کاسته میشود.
حجتالاسلام علی نخعی، رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهرستان کرمان در نشست بررسی آیین نامه اجرایی بند (د) ماده ۱۱۳ قانون برنامه ۵ ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران با موضوع تسریع در رسیدگی به تصادفات رانندگی منتهی به صدمات بدنی غیرعمدی اظهار داشت: در تمامی تصادفات رانندگی موضوع این آییننامه، فراجا مکلف است با بررسی صحنه تصادف، نسبت به ترسیم کروکی الکترونیک و تعیین علت تصادف اقدام کرده و سپس تشکیل پرونده، ابلاغ گزارش تصادف کروکی در بستر سامانه به طرفین و حسب مورد شرکت بیمهگر یا صندوق تامین خسارت های بدنی اقدام کرده و مصدوم را به سازمان پزشکی قانونی معرفی کند.
وی خاطرنشان کرد: همه باید دست به دست هم دهیم که این آئیننامه بهخوبی دراستان کرمان اجرایی شود.
رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهرستان کرمان ضمن اشاره به این مطلب که در مرکز استان بیش از ۵۵ هزار پرونده مانده داریم و باید کمک کنیم، پروندههایی که میتواند در سایر نهادها رسیدگی شود، از دستگاه قضائی گرفته شود، گفت: از مردادماه امسال، موضوع انحصار وراثت نیز به ادارات ثبت احوال محول میشود و از ورودی این پروندهها به محاکم جلوگیری خواهد شد.
نخعی تاکید کرد: در اجرای آیین نامه اجرایی بند (د) ماده ۱۱۳ قانون برنامه ۵ ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران با موضوع تسریع در رسیدگی به تصادفات رانندگی منتهی به صدمات بدنی غیرعمدی؛ بنا داریم کار مردم با سهولت انجام شود.
آمادگی شوراهای حل اختلاف برای ایجاد سازش در پرونده های تصادفات
حجتالاسلاموالمسلمین ابراهیمی، معاون توسعه حل اختلاف دادگستری کل استان کرمان نیز گفت: در رابطه با پروندههای تصادفات که طرفین نسبت به این نظریات اعتراض دارند، میتوان مردم را به شوراهای حل اختلاف ارجاع داد که نسبت به ایجاد صلح و سازش در بین آنها اقدام شود.
وی اظهار داشت: براساس قانون جدید شوراهای حل اختلاف، رای دادن از شورا گرفته شده و این شوراها صرفا به موضوع تخصصی ایجاد صلح و سازش در پروندهها میپردازند و با تحقق این امر، ضمن اینکه مشکلات مردم با سرعت بیشتری رفع میشود، کینهها نیز از میان برداشته میشود.