نماد آخرین خبر

ویژه‌برنامه‌های سالروز فتح خرمشهر در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ویژه‌برنامه‌های سالروز فتح خرمشهر در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

ایرنا/ ویژه برنامه های سالروز فتح خرمشهر با صبحگاه مشترک نیروهای مسلح چهارمحال و بختیاری و ادای احترام به شهدا، روز شنبه با حضور استاندار، امام جمعه شهرکرد و جمعی از مسوولان در محل ستاد فرماندهی یگان ویژه استان آغاز شد.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در این آیین با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت و پایداری گفت: مردم ایران از پیروان پیامبر و به عنوان شیعیان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) هستند و در کنار اعتقاد به مکتب اسلام و قرآن کریم به امامت نیز معتقد هستند و مکتب و فرماندهی از ارکان مهم این نظام است.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی افزود: در مقایسه جنگ‌های مختلفی که از سال ۱۳۲۰ شمسی تا سال ۱۳۶۷ شمسی در کشور رخ داد، تفاوت‌های زیادی مشاهده می‌شود که در سال ۱۳۲۰ رضا شاه پهلوی به عنوان فرمانده ایفا نقش می‌کرد و ارتش آن زمان با تربیتی غربی و غیر دینی تربیت شده بود و در همان ساعات نخستین روز سوم شهریور سال ۱۳۲۰ که کشور مورد تهاجم نیروهای متفقین از شمال و جنوب قرار گرفت، مقاومتی نشان نداد و فرمانده کنار کشید و ارتش از بین رفت و یک لکه ناراحت‌کننده و ننگین به جای ماند.

به گفته وی، همان فرزندان ایران زمین پس از پیروزی انقلاب اسلامی که بر اساس مکتب اسلام، اهل بیت(ع) و قرآن تربیت شده بودند و با فرماندهی مقتدر و با درایت، توانستند به موفقیت‌های دست پیدا کنند که در ۲۰۰ سال اخیر بی‌نظیر است و می‌توان گفت، تنها جنگی که جانانه به پیروزی ایران ختم شد دوران هشت سال دفاع مقدس و جنگ ایران و عراق بود.

امام جمعه شهرکرد گفت: جنگ ایران و رژیم بعث عراق با سایر جنگ‌ها از جمله ایران و روس و تهاجم‌های که انگلیسی‌های خبیث به خلیج فارس داشتند و شهرها ما را تصاحب کردند، متفاوت بود و در برابر رژیم بعث ، رزمندگان ایران اسلامی اجازه ندادند که یک وجب از خاک کشور از دست برود.

وی گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس و فتح خرمشهر نقش فرماندهی عملیات مهم بود که نیروهای پاک باخته با تمام وجود عرض اندام کردند و شکوه و عظمت را به کشور ارمغان آوردند.

فتح خرمشهر یکی از مهمترین و حماسی ترین عملیات‌های در طول جنگ تحمیلی بود

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به خصوص ۱۰۰ شهید تیپ امام حسین(ع) و فرمانده سردار شهید زال یوسف‌پور در عملیات فتح خرمشهر گفت: عملیات فتخ خرمشهر و سوم خرداد سال ۶۱ یکی از مهمترین و حماسی‌ترین عملیات‌های نظامی ایران درطول جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بود.

سردار حسین امجدیان افزود: با آغاز جنگ رژیم بعث عراق علیه ایران، خرمشهر نخستین شهری بود که با وجود ۳۴ روز مقاومت و تلاش رزمندگان و مردم، سرانجام در چهارم آبان ماه سال ۵۹ به اشتغال بعثی‌های عراق درآمد و عملیات‌های مختلف برای آزاد سازی این شهر انجام شد.

به گفته وی، پس از اشغال ۵۷۸ روزه خرمشهر و اجرای عملیات‌های مختلف در تاریخ سوم خردادماه سال ۶۱ خرمشهر آزاد شد و پرچم جمهوری اسلامی ایران بر فراز مسجد جامع این شهر به اهتزاز درآمد.

وی گفت: این پیروزی هم از نظر نظامی برای کشور اهمیت داشت و روحیه بالای به رزمندگان و مردم ایران بخشید و نقطه عطفی در جنگ محسوب شد.

امجدیان گفت: مقاومت دلیرانه نیروها در خرمشهر با همکاری بین نیروهای نظامی و مردمی نمادی از وحدت در برابر تجاوز دشمن بود که با اتحاد و همدلی به پیروزی رسید و فتح خرمشهر به عنوان مهمترین و حماسی‌ترین عملیات نظامی در طول جنگ ایران و عراق بود که این عملیات با رمز "یا علی‌بن ابیطالب" و فرماندهی مشترک سپاه پاسداران و ارتش انجام شد.

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح با حضور مسوولان ارشد استانی، فرماندهان نظامی و انتظامی، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران به میزبانی فراجا همزمان با سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی برگزار شد.

در این آیین از خانواده معظم شهدا، رزمندگان و جانبازان با حضور یگان‌های منتخب از سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع)، فراجا و بسیج تجلیل شد.





آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday